מרקם קדמי שרירני

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מרקם קדמי שרירני
    שרית
    16/10/2011

שלום
    רציתי לדעת האם תוצאות האולטרסאונד שעשיתי ביום העשירי למחזור תקינות? אני בת 46, נשלחתי בעקבות רירית מעובה, ציסטה ואיחור חודשיים במחזור ולקחתי דופסטון והבדיקה היתה אחרי המחזור. האם המרקם הקדמי השרירני צריך להדאיג אותי?

רחם:
    אורך 69
    רוחב 47
    מרקם קדמי שרירני
    רירית 8.5 סדירה

שחלה ימנית: 28X24 ממצא ציסטי צלול, ללא מחיצות וללא פפילציות בקוטר 22X23 דופלר ללא זרימות דם חריגות. יכול להתאים לזקיק.

שחלה שמאלית: 25X26 ממצא ציסטי צלול, ללא מחיצות וללא פפילציות בקוטר 17X17 דופלר ללא זרימות דם חריגות.

דוגלס ללא נוזל חופשי

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרקם קדמי שרירני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגת על השאלה שלי??

שרית
    17/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרקם קדמי שרירני - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    17/10/2011

הבדיקה שלך תקינה. כ 80% מהרחמים קדמיים, ואשר למרקם השרירני אין לאמר על כך דבר בהעדר הגדרת שרירן ברור, לפחות בשלב זה. הרירית אינה מעובה, והציסטה הקטנה בשחלה חסרת חשיבות. האם נועצת ברופא/ה ששלח/ה אותך לבדיקה זו? בדיקה איננה דבר העומד בזכות עצמו אלא חלק מסיפור רפואי שלם. הלא כן?
    פרופ. יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, התור שלי לרופא הוא רק בנובמבר

שרית
    17/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו