שרירנים גדולים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירנים גדולים
    שרה
    08/01/2012

שלום לך יש לי שרירנים גדולים ברחם שמוגדר כרחם רחב אני חיה איתם במשך כ10 שנים תחת מעקב רופא לאחרונה אני חשה שהם גדלו וכאבים ברחם והזרמת כאב לרגל שמאל ולגב חולשה ועייפות הומלץ לי על ניתוח להסרה אך מצד שני הרופא שלי אומר שבגלל שאני בת 49 שאחכה לגיל המעבר וכשהווסת תפסיק הם יעלמו או יקטנו מה היית מציע לי לעשות ? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים גדולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר

שרה
    08/01/2012

מעבר לזה לא סבלתי מהם במיוחד חוץ מווסת מוגברת אך אין לי דימומים בזמן אחר או תופעות אחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    08/01/2012

לא ניתן להשיב על שאלתך מבלי לדעת פרטים על גודלם ומיקומם של השרירנים. המילה גדול או קטן שייכת לעידן אחר ולא לעידן של היום בו יש בדיקות אולטרהסאונד מדויקות. מה שגדול לאשה אחד קטן לשניה. לכן צריך לדעת במה מדובר, מה הגודל, מה המיקום, מה קצב הגידול, ומה רבת ההמוגלובין (אנמיה)?
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו