שרירנים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירנים
    אסתי
    17/05/2012

אני בת 50 ויש לי שרירנים מרובים בחלל הרחם, הגדול בהם- 6 ס"מ. כך זה כבר קרוב ל-3 שנים. אני חיה עם זה בסדר, אין לי כאבים, אך יש לי 2-3 ימים חזקים של ווסת. לראשונה, הווסת נמשך לי החודש זה היום ה-17, אמנם יותר קל מהווסת הרגיל הכבד. בד"כ יש לי כ-10 ימים. זה כבר כמעט נגמר בסוף השבוע, והתחיל מחדש, לאט לאט. האם זו תופעה אופיינית כשיש שרירנים והאם זה יכול להראות על תחילת סיום הווסת? האם יש מה לדאוג? בגלל גילי, אני מעדיפה לא לעשות ניתוח הוצאת הרחם. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    20/05/2012

השאלה אינה רק מה גודלו של השרירן הגדול ביותר אלא גם מה גודלו הכללי של הרחם עם השרירנים, מה קצב גידולם, ומה מיקום השרירנים בדופן הרחם. ניתן להבין מדוע אינך רוצה נתוח, ובמקרים מסויימים יש גם פתרונות אחרים, אבל אם גודלו הכללי שם הרחם עם השרירנים גדול מאד אזי לא נכון להשאירו מאחר ועלול לפגוע גם במערכות גוף אחרות ולפגוע בבריאותך הכללית.
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו