מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אולטרסאונד בשל שרירנים ברחםפרופ` יונה תדיר19/07/2012
שלום עשיתי אולטרסאונד רחם.
אני בת 47 רווקה ללא ילדים, מעוניינת עוד להכנס להיריון .
לפי בדיקות הגעתי לגיל המעבר.
מחזור עדיין יש .
תוצאות בדיקות: מנח הרחם -קדמי -מדידות הרחם ללא שרירן גדול -גודל הרחם35X39 ממ. רירית הרחם בעובים 3 מ"מ-תיאור הרירית -סדירה. דוגלס -ללא נוזל
שריררנים-ממצא היכול להתאים לשרירן מספר 1-19X19 מקום:תוך דופני,קיר אחורי
ממצא היכול להתאים לשרירן מספר 2-בגודל 22X22 מ"מ
מיקום תוך דופני,קיר קדמי ,קיר אחורי .
ממצא היכול להתאים לשרירן מספר 3-בגודל 78X111 מ"מ -מקיום סב סרוזי,קיר אחורי, קיר שמאלי.
שחלה ימנים -לא הודגמה , ללא ממצא חריג
שחלה שמאלית-הודגמה בגודל 14X22 מבנה וגודל תקינים.
ההערות לבדיקה-אגן קטן, אב+וגינלי US
אני מאד מודאגת מה זה אומר? האם השיררנים גדולים מדי ? האם בגיל המעבר זה רק נסוג?
האם אצטרך להוציא את הרחם? האם אני צריכה טיפול לשרירנים?
ואם אכנס להיריון ( למרות גילי) האם זה מהווה מכשול? האם בגלל אצליח להכנס להיריון
למרות גילי ומה שמפריע זה השרירנים?
מה זה אומר אגן קטן אב+וגינלי US
אני מאד מודאגת מפחדת מתוצאות אלו.
יש לציין שזאת פעם ראשונה שעשיתי לפני מס' ימים את הבדיקה. לא ידעתי על זה שיש לי שרירנים לפני.
מה שכן עכשיו אני מבינה למה יש לי תדירות גבוהה לשתן, שאני לא יכולה להתאפק.
תודה על תשובתכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרירנים ברחם - תגובה
פרופ' יונה תדיר19/07/2012כידוע לך ודאי, ספק רב אם הריון צפוי בגיל ובנסיבות המתוארות. לפי הגדרת השרירנים שלך את זקוקה לטיפול ובחירתו ראוי יש שתתקבל תוך ייעוץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך.
בהצלחה, פרופ, תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירנים ברחם
מיכל19/07/2012לא הבנתי . אני נלחצתי מתשובתך.
איזה טיפול אני אמורה או רצוי שאבחר? ניתוח להוצאת רחם?
לפי תשובתך מצבי מסוכן?
תודה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרירנים ברחם - תגובה
פרופ' יונה תדיר19/07/2012מצבך אינו מסוכן, אך בגודל זה של שרירני רחם עליך לפנות לרופא/ה ולא לפורום ציבורי באינטרנט.
פרו. תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירנים
מיכל19/07/2012תודה. אני אפנה לרופא מטפל. רק הרופאה פשוט בחופש והיום קיבלתי את התוצאות ולא הייתי רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?