מיומה ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה ברחם
    רויטל
    28/10/2012

שלום,
    אני בת 29 לפני מספר חודשים בעלי ואני החלטנו להפסיק עם הגלולות ולנסות להכנס להריון בשנית, יש לי ילדה אחת בת שנתיים וחצי.
    בחודשיים האחרונים אני מדממת בלי סוף זרימות חזקות עם כאבים חזקים ברגליים שמגיעים לכאבים כמו צירים .
    בהתחלה הרופא אמר שזה הורמונלי והמליץ לי לחזור לקחת גלולות אז הקשבתי והכנסתי נוברינג שאילו הגלולות שהשתמשתי בהם קודם .
    הדימום הפסיק ואחרי מספר ימים קיימתי יחסים עם בעלי והדימום חזר ולא פסק עד עכשיו <כמו שציינתי חודשיים > שוב חזרתי לרופא אחרי חודש שהדימום לא פסק והוא עשה אוטלרסאונד ואמר שיש כריש דם ברחם ,נתן לי הורמונים במינון של 4 ימים 4 כדורים 3 ימים 3 כדורים 2 ימים 2 כדורים ואז להתחיל לקחת את החפיסה אחד בכל יום. אחרי שסיימתי את כל הכדורים והדימום לא פסק הלכתי להתיעצות נוספת שם נאמר לי שיש לי מיומה בגודל 1 סנטימטר וצריך לנתח בדחיפות ושהדימום לא יפסק עד שלא נוריד את הגידול.
    מה הסיכויים שזה יפגע לי בפוריות?
    יש דרך אחרת לטפל בגידול ?
    אני מתגוררת בחול וצריכה לבצע את הניתוח באופן פרטי כי הביטוח שלי לא מכסה זאת כמה עולה ניתוח כזה בארץ באופן פרטי?
    בתודה מראש
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה ברחם - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    28/10/2012

תאור הממצא כפי שציינת (״כריש דם״) אינו ממצא סביר, ושרירן בגודל 1 ס״מ מחייב הגדרה מדוייקת יותר על מנת להבין מה קורה ולהמליץ מה לעשות. יש לדעת מה מיקומו בשכבות הרחם, האם בולט לכוון רירית או חלל הרחם. בדיקת אולטרהסאונד איכותית חייבת לתת תשובה לכך.
    פרופ. יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו