הסטרוסקופיה חוזרת או המשך a.v.f

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• הסטרוסקופיה חוזרת או המשך a.v.f
    27
    13/11/2012

פרופסור יקר, אלה תוצאות 4/2010 היסטרוסקופיה אבחנתית תעלת צוואר תקינה, רחם דו קרני, נצפו פיות החצוצרה עם מעבר נוזל דרכן. סונר גניקולוגי ד"ר משיח רחם- 58+66+51 מ"מ שרירני, רירית 12מ"מ. רחם בעל גבולות בלתי סדירים, הודגמו 4 שרירנים תוך דפניים הבולטים לכיוון החלל והסרוזה . חלל הרחם מפותל בין השרירנים ממדי השרירנים 26+21,24+21,23+24,21+26 מ"מ . שחלות נצפו במראה תקין. רחם שרירני! ב2010 הופנתי לשקילת ביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית, שקילת כריתת חצוצרות או ביצוע מיומקטומיה... בדיון אם אחד הדוקטורים מפני שלא היו מיומות בולטות לתוך חלל הרחם אמר שאין מקום להיסטרוסקופיה ניתוחית... באותו זמן עברתי רק טיפול אי.וי.אף 1 והומלץ נסיונות חוזרים להשיג הריון בטיפול פריון! כרגע אני לאחר 3 טיפולים בלבד והפרופסור ביחידה אמר לי לעשות שוב הסטרוסקופיה אבחנתית ויש מצב לשקול אימוץ או אם פונדקאית האם אין לי סיכוי יותר? יש מקום לבדיקה חוזרת? אחרי שעברתי בגיל 22 ניתול בפתיחת בטן והוצאו 22 מיומות שמיתוכן 2 גדולות יש לציין ... עזרה דחוףףף בבקשה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסטרוסקופיה חוזרת או המשך a.v.f - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    13/11/2012

באופן הצגת השאלה יש מספר אי בהירויות ומספר סתירות, בין דחיקת חלל הרחם לאי דחיקתו?! לא ציינת גם מה גילך? ומתי בוצעה הסונר הגינקולוגי, לפני או אחרי ההיסטרוסקופיה. עברת בגיל 22 נתוח אבל לא ברור אם זה היה לפני שנה? או אולי 10 שנים?
    בדילמה כגון זו סביר יותר לפנות לרופא/ה העוסק/ת בתחום זה על מנת לקבל החלטות שהן כה גורליות לגביך. הלא כן?
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו