מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול במיומהעופרה02/01/2013
שלום,
אני בת 45 מגיל 28 התגלה אצלי ברחם שרירן בזמן הריון שבסופו של דבר איבדתי את העובר, עד לפני שנה וחצי נטלתי גלולות למניעת הריון, מאז שהפסקי את הגלולות המחזור נעשה קשה יותר ארוך יותר (גם בזמן הגלולות המחזור היה ארוך יחסית) כאבים כמו של צירים כמעט כל החודש. כמעט רק שבוע וחצי בחודש אני נקיה.הדימומים חזקים מלווים בקרשי דם גדולים, שמשבשים לי את חיי היום יום. לפני כמה חודשים עשיתי אולטראסונד גודל השרירן לא גדול 33 מ"מ. שאלתי היא האם יש טיפול לשרירן למרות שהוא לא גדול (אני לא מעוניינת בהורדת הרחם, וכדורים הורמלים שהרופא נתן לי לא עוזרים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול במיומה - תגובה
פרופ' יונה תדיר02/01/2013על מנת לתת מענה לשאלתך יש לדעת מה מיקומו של השרירן (המיומה) בשכבות הרחם.
בדיקת אולטרהסאונד טובה אמורה לתת מידע זה.
פרופ. תדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום השרירן
עופרה03/01/2013לפי אולטרסאונד מיקום השרירן במרכז הרחם,לא צויין מידע נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיקום השרירן - תגובה
פרופ' יונה תדיר03/01/2013מרכז הרחם אינו מידע מספיק. לרחם יש שכבות, ונוהגים להגדיר אם השרירן תוך דופני, תת רירי (סובמוקוזי) או בדופן החיצוני (סובסרוזי). בנסיבות מסויימות יש במידע זה כדי לסייע בהחלטה על הגישה הטיפולית, בלפרוסקופיה או בדרכים זעיר פולשניות אחרות. ניתן לבצע ניתוחים לכריתת השרירן, או כריתת הרחם גם ללא מידע כה מדוייק, אך זאת עליך לברר באופן אישי עם מומחה/ית בתחום על מנת לבחון את כלל חלופות הטיפול ולראות מה מתאים לך ולא באופן כללי.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עופרה03/01/2013תודה רבה עבור המידע והתשובה המהירה, עזרת לי המון
עופרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?