מיומה והיריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה והיריון
    קרן
    27/02/2013

שלום,

אני בשבוע 22 להריון. במהלך סקירה אתמול נתגלתה מיומה בקיר קידמי תוך דופנית בגודל של 64*57 מ"מ.

רציתי להבין קצת יותר על המיקום (מה המשמעות של תוך דופנית?) והאם יש לכך השלכות על ההריון (אני לא חשה כאבים ויש לי היריון נעים סה"כ)

נוסף, אני טסה ביום שישי לרומא ל -4 ימים (לא אתאמץ יותר מדי ואני בכושר פיזי טוב), האם יש בכך לסכן את ההיריון לאור המיומה?

תודה מראש,
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה והיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה והיריון - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/02/2013

על מבנה הרחם תוכלי לקבל מידע מאתרי אינטרנט שונים, כגון ויקיפדיה, אתר מרכז שרירני הרחם, "מי-שר", ואתרים אחרים. אשר למצבך הנוכחי, אין מה לעשות עם שרירן בהריון אלא רק לדווח על הממצא לרופא/ה המטפל/ת ולוודא שאם יש לך תופעות כגון כאבים, התכווצויות או דימומים תוכלי לוודא אם יש או אין קשר בין השרירן להריון ומה צריך לעשות. כמוכן, להערך היטב לקראת הלידה.
    באשר לנסיעתך, אם אין לך תופעות כגון אלה שהזכרתי סביר להניח שלא צפויות בעיות, אבל נסיעה לחו"ל בהריון תמיד כרוכה בסיכון מסויים וכדאי שהרופא/ה שלך יהיה זה שימליץ אם יש או אין סכנה מיוחדת בהעדרות זו. כדאי גם לוודא שיהיה לך ביטוח רפואי מתאים.
    בהצלחה,
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו