שרירנים והפרשות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירנים והפרשות
    שירה
    14/03/2013

שלום רב פרופסור תדיר. בת 32. לפני כחצי שנה אובחנו לי שני שרירנים, האחד תת רירי 2 ס״מ פונה לחלל הרחם, שיצר תסמיני דימום לאחר המחזור ומשהפסקתי שימוש בגלולות הדימום פסק וכן לדברי הרופאה קטן מ2 ס״מ ל1 ס״מ בבדיקת אולטראסאונד. שרירן שני 1 ס״מ סבסרוזי. כמו כן נרשם בבדיקת האולטראסאונד רחם שרירני. מאז שהחלו כל התסמינים ואובחנו השרירנים יש לי הפרשות מרובות בצבע לבן/צהבהב ללא ריח או גרד. טרם לכן מעולם לא היו לי הפרשות כמעט ובטח לא ברמה יומיומית ותמידית. עברתי את כל בדיקות החיידקים או הנגיפים ותרביות אפשריות והכל יצא שלילי. (טריכונונס, כלמידיה, צהבת, זיבה וכד׳). כמו כן יש לי לחצים בבטן תחתונה ולעיתים במותניים בעיקר בצד שמאל,שמתגברים בזמן הווסת ורופאי הנשים אמרו כי אין קשר לשרירנים והכאבים מאחר והם קטנים...רופא משפחה אמר כי מבדיקתו הידנית אין כלום וזה נראה לו כאב גיניקולוגי. שאלתי היא, האם ההפרשות קשורות לשרירן? זה מפריע..וכן האם כאבי הבטן התחתונה קשורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים והפרשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים והפרשות - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    14/03/2013

סוג זה של הפרשות שאת מתארת אינו אפייני לשרירני רחם אלא לתהליך זיהומי אשר יש לנסות לאתר את הגורם לו. הכאב יכול להיות קשור, אך לא בהכרח.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום

שירה
    15/03/2013

כפי שכתבתי עשו לי בדיקות רבות כגון תרבית וגינלית והן בדיקות דם ושתן לבדיקת צהבת בי וסי, זיבה, סיפיליס וכלמידיה. הכל נמצא תקין. אנא הנחה אותי בבקשה איך למצוא את הזיהום שרשמת שמדובר בזיהום או / ו את הטיפול. אני כבר כמה חודשים מנסה לאתר זאת ללא הצלחה. תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    15/03/2013

מאחר ואין זה סביר שיהיה קשר בין תופעות אלה לבין שרירני רחם יש הצדקה לפנות לגורם המתמודד עם זיהומים גינקולוגיים. ספק אם פורום באינטרנט יביא מזור לבעייתך.
    פרופ/ תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו