מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היסטרוסקופייה ניתוחיתרות23/03/2013
אני יודעת שנושא ההפורום הוא שרירנים, אבל אולי תוכלו להשיב על שאלה זו?
יש לי תור להיסטרוסקופייה ניתוחית עקב מחיצה ברחם 50%
הרופא נתן לי מרשם ל 2 טבליות ציטוטק לבליעה 4 שעות בטרם הניתוח.
השאלה שלי - האם במהלך 4 השעות הללו יהיו לי דימומים?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היסטרוסקופייה ניתוחית - תגובה
פרופ' יונה תדיר23/03/2013אין סיבה שיהיו דימומים בעקבות נטילת טבליות אלה, אשר ניתנו כדי להקל את החלק הראשון של ההיסטרוסקופיה. דימום - כן או לא, תלוי במועד הווסת האחרון (או הבא) והאם את סובלת מדימומים בלתי סדירים.
בהצלחה, פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
רות01/04/2013ראשית תודה על התשובה
בשבוע הבא אני אמורה לעבור את ההיסטרוסקופייה הניתוחית.
לפני כמה שנים היתה לי בלוטת ברטולין שהוצאה בניתוח
היום גילתי שיש לי גם בצד השני בלוטת ברטולין שגדלה,
האם יהיה ניתן לשלב בהיסטרוסקופייה שאמורה לעבור גם את הוצאת בלוטת הברטולין?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' יונה תדיר01/04/2013גם אם נראה לך הגיוני לחבר שתי פרוצדורות "בהזדמנות אחת", ההמלצה היא להפריד בין השתיים. ההיסטרוסקופיה היא פעולה כירורגית סטרילית לשימור הרחם ולמניעת זיהום. בלוטת הברטולין במקרים רבים היא מזוהמת (עם או בלי ניקוז מורסה"). לפיכך, על מנת למנוע זיהום מהרחם כדאי להפריד בין שתי הפעולות. מה לבצע תחילה? זה כבר נתון לשיקול הרופא/ה, על פי מידת הדחיפות של פעולה זו או אחרת.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
רות01/04/2013דוקטור תודה רבה על תשובתך
הסברת זאת בצורה מקצועית מאוד ומובנית.
אין לי את ההבנה שלך כרופא וההגיון המקצועי שעומד מאחורי הבקשה ל"חבר" 2 ניתוחים.
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את ההיסטרוסקופייה הניתוחית
רות19/04/2013לפני שבועיים עברתי את ההיסטרוסקופייה הניתוחית. ברוך השם הכל עבר בשלום.
האם ניתן לאחר שבועיים לקיים יחסי מין? ועוד שאלה אינפורמטיבית - מה הסיבה שאסור לקיים בשבועיים הראשונים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עברתי את ההיסטרוסקופייה הניתוחית - תגובה
פרופ' יונה תדיר19/04/2013במידה ואין עוד דימום או הפרשה דמית ניתן לקיים יחסי מין. זו הסיבה מדוע יש להמתין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?