לחץ משרירן

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• לחץ משרירן
    שרית.ש
    16/05/2013

שלום לך יש לי שרירן גדול שממלא את הרחם במיוחד בצד שמאל כבר 8 שנים לאחרונה לא קיבלתי כבר 3 חודשים מחזור ואין הריון אבל הוא לוחץ לי בבטן והבטן התנפחה לפי הרופא נשים שלי אין צורך להוריד אותו אם הפסקתי לקבל הוא יצטמצם לבד אבל אני מרגישה ההיפך לחץ ונפיחות מה אתה מציע לי לעשות בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ משרירן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר

שרית.ש
    16/05/2013

אני בת 51 ויתכן שזהו גיל המעבר מה עושים להקל על התופעה שכן זה גןרם לי ללחץ בגוף בחזה בצד שמאל ובראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר - תגובה

ד''ר רועי משיח
    16/05/2013

שרית שלום
    שרירן המייצר לחץ צריך להיות או גדול מאד או ממוקם על מעי או שלפוחית
    אם המחזור פסק, תתכן הקטנה של השרירן והחלשות הסימנים, בייחוד אם מדובר בשרירן קטן
    לכן יש הגיון לחכות
    מקווה שתרגישי טוב במהרה
    ד"ר רועי משיח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרית.ש
    16/05/2013

השרירן גדול וממלא את הרחם האם אתה אומר שייש סיכוי שיקטן בעקבות הפסקת המחזור ולא כדאי לעבור את הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רועי משיח
    18/05/2013

אם הסימפטומים של לחץ לא מאד מפריעים ניתן לחכות מספר חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו