שריניים ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שריניים ברחם
    שני
    09/02/2014

שלום, אני בת 46, ללא ילדים, יש לי שרירנים תת סירוזיים ברחם בגודל 17 שבועות הריון, יש לי תור בקרוב לבדיקת אגן קטן במכון us, הבנתי שצריך לעשות את הבדיקה בשבוע שאחרי המחזור, חודש שעבר לא קבלתי מחזור רגיל אלה רק כמה טפטופים והחודש המחזור מאחר לי ב 4 ימים ויתכן שלא אקבל יפסיק, שאלה: האם אדחה את הבדיקה עד שאולי אקבל מחזור או אעשה אותה בכל מקרה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריניים ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריניים ברחם - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    11/02/2014

עליך לקבל הנחיות ממכון האולטרהסאונד אליו הופנית. כללית אוכל לאמר שבמידה והתאור על גודל השרירן נכון אין קשר ליום המחזור לבין ביצוע הבדיקה. הקשר היחיד הוא אי הנוחות של בדיקה בימי הווסת, אבל קרוב לוודאי שבגודל זה תעשה בדיקה דרך דופן הבטן ולא בהכרח דרך הנרתיק ואז זה כלל לא משנה. בכל מקרה, גם בנוכחות דמם ניתן לבצע בדיקה ואגינלית וספק אם כדאי לדחות את הבדיקה. כללית, וללא קשר למענה זה, כדאי להסביר שיש הבדל בין מחזור לווסת. את מתכוונת לימי הווסת ולא לימי המחזור.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו