מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנוסףשילי27/05/2014
דר' האם ישנו התקן תוך ריחמי חדש כך שמעתי שיכול להקטין את הדימום החזק במחזור מהשרירן שיש לי גודולו 6 ס"מ חלק דופן אחורי , אציין שהתקן מירנה לא התאים לי וגרם לי לזיהום אחרי 3 חודשים והוצאתי אותו אני די חסרת אונים מהמחזור החזק שאיני יכולה לתפקד כמעט בזמן שיש לי מחזור אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנוסף - תגובה
פרופ' יונה תדיר27/05/2014התקן תוך רחמי, יהיה אשר יהיה, מירנה או כל התקן אחר, אינו יכול להקטין דימומים על רקע של שרירני רחם. יש אמנם העושים שימוש בדרך זו למטרה זו, אך זה יכול להיות יעיל בשרירנים קטנים. התקן המשל=חרר הורמונים מפחית דימום מסיבות של חוסר שווי משקל הורמונלי, ולפרק זמן קצר יכול להפחית דימום גם על רקע של שרירני רחם. אבל לאורך זמן, מאחר ושרירני רחם גדלים בעקבות חשיפה להורמונים, טיפול זה אינו יעיל .
נראה כי עליך לחפש טיפול יעיל יותר ומתאים יותר לסיבת הדימום.
פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנן שיטות נוספות לחיסול המיומה
שילי27/05/2014שלום עוד פעם דר' תדיר
ראיתי תכנית של פרופסור קרסו על צינטור באמבוליזציה שעושים למיומות והמליצו על כך ,
האם ישנן עוד שיטות שמעתי על אולטרסאונד ממוקד אבל אומרים שהשיטה לא כל כך
מומלצת האם תוכל לציין אילו שיטות נוספות ישנן. הרופאה נתנה לי גלולות פמינט שאני
לוקחת אותן 3 חודשים בכדי שלא יהיה מחזור אך בחודש הרביעי אני בקושי מתפקדת איני יכולה כמעט ללכת כל הזמן מחליפה זה מייאש איני יודעת מה לעשות זה לא הפיתרון,
עברתי הירסטוסקופיה אך לא הצליחו להוציא את המיומה היא בדופן אחורי הוציאו חלק אפור.
רופא נוסף המליץ הוצאת הרחם אציין שאני בת 43 אבל איני רוצה לוותר על רחמי לא מתכננת לידות אבל לא רוצה להוציאו מהם הפתרונות הנוספים עזור לי בבקשה יש פתרון לא צריך יש לחתוך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם ישנן שיטות נוספות לחיסול המיומה - תגובה
פרופ' יונה תדיר27/05/2014שיטת הטיפול בצנתור אכן יעילה למקרים מתאימים. עליך להוועץ ברופא/ה המתמצא/ת בתחום זה.
שיטת הטיפול האולטרהסאונד ממוקד אכן שנויה המחלוקת.
פרופ׳ תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?