בנוסף

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• בנוסף
    שילי
    27/05/2014

דר' האם ישנו התקן תוך ריחמי חדש כך שמעתי שיכול להקטין את הדימום החזק במחזור מהשרירן שיש לי גודולו 6 ס"מ חלק דופן אחורי , אציין שהתקן מירנה לא התאים לי וגרם לי לזיהום אחרי 3 חודשים והוצאתי אותו אני די חסרת אונים מהמחזור החזק שאיני יכולה לתפקד כמעט בזמן שיש לי מחזור אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/05/2014

התקן תוך רחמי, יהיה אשר יהיה, מירנה או כל התקן אחר, אינו יכול להקטין דימומים על רקע של שרירני רחם. יש אמנם העושים שימוש בדרך זו למטרה זו, אך זה יכול להיות יעיל בשרירנים קטנים. התקן המשל=חרר הורמונים מפחית דימום מסיבות של חוסר שווי משקל הורמונלי, ולפרק זמן קצר יכול להפחית דימום גם על רקע של שרירני רחם. אבל לאורך זמן, מאחר ושרירני רחם גדלים בעקבות חשיפה להורמונים, טיפול זה אינו יעיל .
    נראה כי עליך לחפש טיפול יעיל יותר ומתאים יותר לסיבת הדימום.
    פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנן שיטות נוספות לחיסול המיומה

שילי
    27/05/2014

שלום עוד פעם דר' תדיר

ראיתי תכנית של פרופסור קרסו על צינטור באמבוליזציה שעושים למיומות והמליצו על כך ,
    האם ישנן עוד שיטות שמעתי על אולטרסאונד ממוקד אבל אומרים שהשיטה לא כל כך

מומלצת האם תוכל לציין אילו שיטות נוספות ישנן. הרופאה נתנה לי גלולות פמינט שאני

לוקחת אותן 3 חודשים בכדי שלא יהיה מחזור אך בחודש הרביעי אני בקושי מתפקדת איני יכולה כמעט ללכת כל הזמן מחליפה זה מייאש איני יודעת מה לעשות זה לא הפיתרון,

עברתי הירסטוסקופיה אך לא הצליחו להוציא את המיומה היא בדופן אחורי הוציאו חלק אפור.

רופא נוסף המליץ הוצאת הרחם אציין שאני בת 43 אבל איני רוצה לוותר על רחמי לא מתכננת לידות אבל לא רוצה להוציאו מהם הפתרונות הנוספים עזור לי בבקשה יש פתרון לא צריך יש לחתוך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ישנן שיטות נוספות לחיסול המיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    27/05/2014

שיטת הטיפול בצנתור אכן יעילה למקרים מתאימים. עליך להוועץ ברופא/ה המתמצא/ת בתחום זה.
    שיטת הטיפול האולטרהסאונד ממוקד אכן שנויה המחלוקת.
    פרופ׳ תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו