מיומה והריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה והריון
    אודליה
    02/06/2014

שלום!
    אני בת 33 נשואה + 2 ומעוניינת להיכנס להריון. אבל לפני כארבעה חודשים התגלתה אצלי מיומה בגודל של 4 ס"מ. אני יודעת את כל הסיכונים שיכולים להיות בזמן הריון ולכן אני חוששת (הפלות, צירים מוקדמים, ניתוח קיסרי וגדילה משמעותית של המיומה). התחלתי טיפול בדיקור וצמחים והלכתי להיבדק שוב אתמול, אבל התאכזבתי לשמוע מהרופא שאני באותו מצב שלפני ארבעה חודשים, הגודל נשאר אותו גודל, אפילו לא קטן בקצת.
    אני לא יודעת מה להחליט, אם להיכנס להריון למרות הסיכונים או לחכות ולקוות שיחלוף ויעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה והריון - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    02/06/2014

שרירן בגודל זה יגדל אמנם במהלך ההריון אך קיים סיכוי סביר שההריון (לפחות מסיבה זו) יהיה תקין. כדאי שתהיי במעקב רפואי מסודר לאורך ההריון ולא הייתי ממליץ על המתנות למיניהן, עם צמחים למיניהם. דיאטה מתאימה אמנם חשובה (גם בשרירני רחם) ודיקור (לעיתים עוזר?!) אבל הזמן עלול לפעול לרעתך.
    פרופ׳ תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו