מיומה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה
    סופיה
    22/06/2014

שלום דק' . יש לי מיומה בדופן קדמי ליד שלפוחית 7 ס"ם קצת לוחצת .לפני שנתיים הייתה 5 ס"ם .אני בת 37 רוציתי להיכנס להריון תבעי ,לא הצלחתי .לפני כ5 שנים כן הצלחתי להכנס אבל הייתה הפלה טבעית . הריון היה 12 ימים ולבעלי הייתה בעייה אם הזרע הייתה לו וריקוצלה היום אני שוכלת האם לנשות להכנס להיריון אם גודל כזה או לעשות ניתוח ואיזה ניתוח אתה ממליץ לפורוסקופיה או ניתוח בטן . האם גם יש אפשרות לעשות הזרקה טבעית אם הזרע לרחם לפני ניתוח . לפני 6 שנים התגרשתי והיה לי לא מזמן חבר שהצלו הייתה זרע תקינה ולא ניכנסתי להריון. מה אלי לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    22/06/2014

קשה לתת מענה על אוסף כל כך ךא מאורגן של שאלות.
    העובדה שהמיומה גדלה אינה מפתיעה. זה צפוי. לגבי הקשר לאי הפוריות, במעורבות זרה לא תקין, ו/או הפלה אשר קשורה או שאינה קשורה למיומה, יש לראות את מיקומה, לשמוע מה הסימפטומים האחרים מהם את סובלת, ולהמליץ על טיפול בהתאם. הגודל הנוכחי מתקרב לשלב בו יש הצדקה לנתח והגישה יכולה להיות לפרוסקופית, אך זאת יש לברר גם על פי המיקום ברחם.
    פרופ׳ תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו