3 שרירנים ברחם ...

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• 3 שרירנים ברחם ...
    רונית
    09/07/2014

שלום רב לך רציתי את תשובתך אני עם 10 ימים עם כאבים של שרירן עם נמק בצד שמאל בבטן התחתונה עשיתי אולטראסאנד וזה מה נאמר לי אני בת 48 מחזורים בדרך כלל כואבים רחם מוגדל כ-22 שבועות לוקחת נרות נגד כאבים לא המליצו לי על שום טיפול רציני במירפאה אלא מעקב אני סובלת מאוד שלושה שרירנים גודלם ועוד ,,ועוד.ןו תו68X6142X59,60X59

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שרירנים ברחם ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שרירנים ברחם ... - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    09/07/2014

עם רחם ושרירנים בגודל כזה את חייבת לעבור ניתוח! לא מחליטים על ניתוח דרך האינטרנט אבל אני חושש שכל החלטה אחרת אינה אחראית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך רחם עם 3 שרירנים

רונית
    09/07/2014

שמעתי על שיטה באמצעות אולטראסאנד עם mri חימום השרירנים עיי גלי חום האם לא כדאי לנסות זה בדרך כלל עובד על שרירנים גדולים לפני שאני חושבת על ניתוח תודה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך רחם עם 3 שרירנים - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    09/07/2014

תוצאותיו של טיפול זה שנויות במחלוקת בין המומחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו