שאלת סקר לחברות הפורום, קופת חולים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שאלת סקר לחברות הפורום, קופת חולים
    נטע
    08/09/2014

לצערי אני מבוטחת בקופת חולים מכבי אשר ככל הנראה במסגרתה לא ניתן לטפל במיומות ברחם. הקופה לא אישרה לי טיפול באולטרסאונד ממוקד וגם לא באמבוליזציה (צנתור) השרירנים.

רציתי לשאול את חברות הפורום אם הצליחו לקבל טיפולים אלה (בייחוד לגבי הטיפול באמבוליזציה) במסגרת קופת החולים שלהן ובאיזו קופת חולים?
    מסתבר שלא יהיה מנוס מלעבור קופת חולים כדי לטפל בשרירנים שלי, כאמור אשמח לחוות דעת לגבי קופות חולים ולאיזו קופה מומלץ לעבור לשם כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת סקר לחברות הפורום, קופת חולים - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    09/09/2014

כמי שמייעץ לכל קופות החולים בנושא זה אוכל לאמר במפורש שאין כל סיבה לעבור קופה מסיבה זו. אין זה מתפקידי להמליץ על קופה זו או אחרת, אבל בזהירות הראויה, ומבלי להכיר את פרטי המקרה שלך, ארשה לעצמי לאמר בוודאות שהנחת המוצא שלך שגויה: א. מכבי הייתה הקופה היחידה אשר במשך שנים השתתפה במימון חלקי בטיפול זה של אולטרהסאונד ממוקד, ולאחר שבדקה את תוצאות הטיפול (השנוי במחלוקת) הסירה את המימון. שרותי בריאות כללית מתירה לאחרונה במקרים נדירים, ולאחר אישורים מיוחדים, ב. לעניין הטיפול בצנתור: מדובר בטיפול המתאים בנסיבות מסויימות ולא בכל מקרה (לדוגמא, במקרי דימום חזק, למי שהשלימה את תכניות הילודה ולא בכל מקרה של מיקום או גודל) ... ובמקרים המתאימים מכבי מאשרת טיפול זה, כמו גם קופות אחרות.
    בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו