כריתת רחם בלפרוסקופיה - סיכונים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• כריתת רחם בלפרוסקופיה - סיכונים
    נטע
    17/09/2014

אני בת 39, עקב שרירנים ברחם ומאחר ולא מתכננת בעתיד הריון ולידה, אני עומדת לעבור ניתוח לכריתת רחם בלפרוסקופיה.
    שאלתי היא מה הסיכונים הכרוכים בכריתת רחם בשיטה זו והאם יש סיכון לפגיעה בשחלות (כאשר לא מבוצעת כריתה של השחלות אלא רק של הרחם) ולתופעות של בלות מוקדמת? ומה מידת הסיכון לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוט נוסף

נטע
    19/09/2014

רוצה לציין שברקע יש גם תת פעילות בלוטת התריס, מטופלת באלטרוקסין.
    השאלה היא האם השילוב של תת הפעילות עם כריתת רחם עלולים להעלות את הסיכון לבלות מוקדמת ולבעיות הורמונאליות?
    חשוב לי לדעת זאת כי למעשה כבר יש לי תור לניתוח ואני מאוד פוחדת מההשלכות שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט נוסף - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    22/09/2014

1. למען הסר ספק, אדנומיוזיס אינו ניתן לניקוז. 2. לא נראה לי שזו שאלה המתאימה לפורום ציבורי באינטרנט. מדובר בנושא המחייב ברור על בסיס אישי כאשר כל המסמכים על מה שבוצע נמצאים בידי הרופא/ה היועץ/ת.
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוז אדנטמיוזיס - בלתי אפשרי

פרופ' יונה תדיר
    22/09/2014

1. למען הסר ספק, אדנומיוזיס אינו ניתן לניקוז. 2. לא נראה לי שזו שאלה המתאימה לפורום ציבורי באינטרנט. מדובר בנושא המחייב ברור על בסיס אישי כאשר כל המסמכים על מה שבוצע נמצאים בידי הרופא/ה היועץ/ת.
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו