מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה ללא תופעות לוואידינה19/10/2014
ת 38 עם מיומה 7.4 המיומה די פעילה ותוך 4 חודשים גדלה מ6.5 ל 7.4.מתכוונת להביא ילדים בשנה הקרובה או שנה הבאה. אין לי תופעות לוואי למעט הבטן 12-14 שבועות. המיומה נמצאת מקדימה.ואני בדילמה מה לעשות. יש לי במשפחה היסטוריה מגוונת של סרטן - לבלב, מוח, שד, קיבה - סבא,אמא, סבתא, דוד - כולם מצד אמא. אני מאוד חוששת מההשלכות של הניתוח מצד שני גם אם אני לא אעשה - יהיו השלכות. קיבלתי 2 חוות דעת לבצע ניתוח...יחד עם זאת קראתי על נשים שלא עושות ניתוח עם שרירין הרבה יותר גדול והכל בסדר...ממש בדילמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיומה ללא תופעות לוואי - תגובה
פרופ' יונה תדיר19/10/2014לעניות דעתי, רק סיבה אחת יש להיותך בדילמה. חוסר הרצון לעשות את מה שצריך, תוך תקווה ש... יהיה בסדר. ההיסטוריה המשפחתית של גידולים סרטניים למיניהם חשובה, אך ספק מה מידת הרלוונטיות שלה לבעייתך. גם אם קצב גידול השרירנים (מיומות) שלך איטי יותר, כוונתך להמתין עם ההריון אינה מותירה מקום לספק. עליך לעבור ניתוח להסרת השרירן (בין אם הוא יחיד או גודל הרחם מורכב ממספר שרירנים). בהריון שרירנים גדלים מהר מאד ובגודל בו מדובר עכשיו נכון יהיה אם תבצעי ניתוח. את חוששת מפגיעה ברחם כתוצאה מהניתוח אך מתעלת מהנזק הוודאי שנגרם לרחם מנוכחות השרירין ומגידולו.
פרופ. יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?