הריון שבוע 22 עם שרירן

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 22 עם שרירן
    מאיה
    25/01/2015

שלום,
    אני בת 30 ונמצאת בשבוע 22 להריוני השני, יש לי שרירן בגודל 10*13 ס"מ ברחם אשר ממלא את כל הסגמנט התחתון. בהריון הראשון הוא היה באותו מיקום אך קטן יותר, כ-8 ס"מ. בהריון הנוכחי אני חווה כאבים תכופים בבטן התחתונה והרגשת כבדות כאילו אני לקראת סוף ההריון. האם יתכן שגודל השרירן משפיע? והאם צריך להתנהל ברמה היומיומית באופן שונה מהריון ללא שרירן?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שבוע 22 עם שרירן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 22 עם שרירן - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    28/01/2015

סביר מאד להניח שתחושת הכאב והכבדות היא שילוב של ההריון והשרירן. קשה כמובן לדעת מה יותר ממה, אבל במימדים אלה, ובמיקום זה, עליך להיות בקשר עם הרופא/ה המטפל/ת כדי לבחון אם יש דבר חריג במצבך.
    בהצלחה,
    פרופ׳ תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפוי טבעי לשרירן גם בהריון - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    15/02/2015

כמנהל הפורום יכולתי למחוק מידע שווקי זה, אבל העדפתי להשאירו ולהתייחס אליו.
    לשרירן בהריון אין טיפול, בין אם כירורגי או אחר. יש להיות במעקב ראוי ולקבל החלטות על ההריון וההערכות ללידה בהתאם. לאפורה המשלימה, לסוגיה השונים, יש לשחבות רבה. אך חוששני שחומר שיווקי זה עלול להטעות את הציבור.
    אשמח לשמוע דיעה אחרת.
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו