שרירנים שגדלו משמעותית מאפריל 2014

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירנים שגדלו משמעותית מאפריל 2014
    אריאל
    23/02/2015

ערב טוב שמי אריאל בת 50 ,מזה כשבועיים אני חשה בכאבים באזור הבטן התחתונה ומטה ,כמו כן הכאב מתחיל באזור הטבור ומושך מטה.,מקרין לאזור הישבן .ובתנוחת שכיבה בתפניות ימינה ושמאלה הכאב באזור הטבור ומטה מתחדד..באולטרא סאונד שעברתי נמצא שהשרירנים גדלו מאפריל האחרון כשאחד גודלו כמעט כגודל הרחם 91*70 בחלקו מסויד,ואחד נוסף קרוב לצוואר הרחם שרירן סובסרוזי 47*41 ,את רירית הרחם לא ניתן היה להדגים עקב מיקום השרירן .אלו הממצאים אותם קיבלתי אחרי שהופניתי למוקד בריאות האשה בקופ"ח הרופאה שקיבלה את הממצאים לא ידעה להשיב לי באם הסימפטונים של הכאב אותם ציינתי הם תוצר של השרירנים שגדלו .כמו-כן היא ציינה בפני שבלי קשר כדאי שאוריד את הרחם.,במשפחה שלי יש גם סיפור של סרטן בשחלות..שואלת לחוות דעתכם המקצועית והאם לא כדאי באותה ההזדמנות להוריד גם את השחלות?.מה הפרוצדורה ע"מ לעבור תהליך זה,?באילו דרכים רפואיות תהליך זה מתבצע ו?מה משף ההחלמה מפעולות אלו ?
    בתודה מראש
    אריאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים שגדלו משמעותית מאפריל 2014 - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    23/02/2015

שאלותיך ראויות, אך אינן מתאימות לפורום ציבורי. יש בהן כדי לקבל החלטות טיפוליות ובמיוחד בשרירנים שגדלו במהירות יחסית, ובגילך, עליך לפנות לרופא/ה המומחה/ית בתחום זה.
    בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו