גלולת סיזוניק ומיומות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• גלולת סיזוניק ומיומות
    הילה
    07/05/2015

שלום,
    אני עם מיומות מחוץ לרחם ובתוך, לפני חודשיים התחלתי לקחת את הגלולה סיזוניק על מנת לעצור את המחזור בשל הדימום הרב.

בחודש האחרון חלה התגברות בכאבי בטן חזקים, כאבים כמו צירים בהפסקות ואף המיומות גדלו, למרות הגלולות אני מדממת כמעט בכל יום, אומנם כמות קטנה אך עדין מדממת ללא הפסקה.

הייתי רוצה לדעת האם יש קשר בין לקיחת הגלולות להתפתחות במיומות בימים האחרוים?

תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולת סיזוניק ומיומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת סיזוניק ומיומות - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    08/05/2015

גלולות עשויות לעיתים להפחית דימום, בין אם כזה הנגרם ממיומות או מסיבות אחרות. אבל גלולות אינן טיפול למיומות ותוספת ההורמונים עלולה אף לתרום לגדילתן המואצת. לא ניתן להשיב לשאלתך בהעדר מידע על גודלן ומיקומן. הפרטים שמסרת אינם אומרים כלום על גודל או מיקום. בכל מקרה לא הייתי ממליץ על טיפול זה אלא על טיפול של ממש לפי הגודל, המיקום, הסימפטומים, תכניות הילודה, וכיו״ב.
    פרופ. יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הילה
    10/05/2015

האם ישנה תרופה שנקראת איסמיה, אני לא מצליחה למצוא שוב מידע על כך?

אך נקראת התרפה באנגלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    10/05/2015

יש תרופה כזו אשר לא אושרה עדיין לשימוש בישראל. שמה Ulipristal

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו