נפיחות אי נוחות בבטן לאחר כריתת שלמ

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• נפיחות אי נוחות בבטן לאחר כריתת שלמ
    מרי
    26/05/2015

בוקר טוב רופא נכבד! אני חודשיים ושבוע לאחר כריתת רחם ביטנית , בשבועיים האחרונים יש לי מי תחושה של נפיחות ואי נוחות בבטן תחתונה,הייתי אצל רופא המנתח בבדיקת אולטראסאונד שביצע הכל תקין וכן באזור החתך בבטן יש לי מעל החתך אזור שאני לא מרגישה אותו כלומר בעור שמעל החתך כמו שיתוק,הבטן נפוחה עים המון גזים, ברצוני לדעת האים בדיקת האולטרסאונד שביצע הרופא אםשר לומרשהכל תקין?ולנפיחות אין שום לניתוח? כמו כן רציתי לדעת עים חוסר התחושה באזר החתך זה כמה זמן? האים זה מיסתדר?ולאזה ברור עליי לגשת בקשר חנפיחות בבטן תחתונה, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

מרי
    26/05/2015

הבטן עים הרבה גזים שלא תמיד מישתחררים האים זה מהווה סיכון כלשהוא?ביגלל החתך בבטן הרי הבטן מיתנפחת זה לא מסוכן?סליחה על המגילה מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    26/05/2015

תופעת ההרדמה באזור הניתוח שכיחה לאור חיתוך קצוות עצבים בעור הבטן. בכל שאלב אחרת של תופעות לאחר ניתוח חובה עליך להבדק ע״י הרופא/ה המנתח/ת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו