מיומות בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומות בהריון
    אישה בהריון
    30/06/2015

שלום, אני בהריון בשבוע 18 עם שלושה שרירנים בדופן החיצונית של הרחם. אני סובלת מכאבים איומים שבגינם הייתי מאושפזת בהתקף כאבים הראשון. מעניינות אותי שתי שאלות עיקריות. שאלה ראשונה היא מדוע הכאבים הופכים קשים יותר בשעות אחהצ, ערב עד כדי כך שהם בלתי נסבלים לעומת הבקרים והצהרים בהם כמעט ואין כאבים. מאוד מסקרן אותי לדעת. השאלה השניה היא , בעקבות הנמקים במיומנות יוצאים לי בבדיקת הדם ערכי crp גבוהים. לקחתי אנטיביוטיקה בהתקף הקודם, אך נכון לכרגע אני כבר חודש עם ערכים גבוהים סביב ה 170 crp. מה המשמעות של ערך כזה גבוה? האם זה מסכן/ משפיע על העובר באיזה שהוא אופן?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומות בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומות בהריון - תגובה

ד''ר רועי משיח
    30/06/2015

פעמים רבות הכאבים מתגברים בלילה. כנראה בגלל שאז שמים לב אליהן יותר בשל ירידה בגירויים האחרים
    לגבי ה crp. אם אין חשש לזיהום חיידקי אין טעם לקחת אנטיביוטיקה.
    ד"ר רועי משיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה קודמת

אישה בהריון
    30/06/2015

התשובה לגבי הכאב שמתגבר בערב עקב פחות גירויים אינה מספקת לצערי, מכיוון שהכאב מתחיל כפי שציינתי כבר בשעות הצהרים המאוחרות, סביב ארבע חמש ומגיע לרמות כאב גבוהות מאוד עד לכדי בלתי נסבלות המצריכה זריקת ולטרן. אשמח לדעת האם ישנם סיבות נוספות אפשריות להחמרה בכאב פרט לחוסר תעסוקה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו