מימות שגדלו

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מימות שגדלו
    IRIT
    02/09/2015

שלום. אני בת 46 + 4 ילדים. שני מיומות שגדלו בשנה אחרונה מכ-3 ס"מ ל-4 ס"מ. ללא אמצעי מניעה. לפעמים הפרשות חומות בין מחזורים. מחזור סדיר ללא כאבים.הרופה היום הסביר שבקצב גדילה כזה מומלץ ניתוח , ביקורת עוד שלושה חודשים ואם יש גדילה מומלץ לנתח. האם יש דרך אחרת לעצור את הגדילה.האם מימות יותר גדולות בסוף המחזור.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מימות שגדלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מימות שגדלו - תגובה

ד''ר רועי משיח
    02/09/2015

אירית שלום
    אין מדד טוב לגדילה של המיומות ומתי צריך ניתוח. חשובות יותר התלונות או חוסר התלונות במקרה שלך. גדילה כזו משמעותית כאשר היא מופיעה לאחר סיום המחזור
    אין דרך טובה לעצור את הגדילה.
    בריאות שלמה
    ד"ר רועי משיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירית

מרי
    09/09/2015

היי אירית שמי מירי הייתי במצב כמו שלך סחבתי 13שנה בתיקווה שהמיומות יעלמו מעצמן ניסיתי את כל מה שאפשר גם טיפולים טיבעיים לבסוף כרתתי את הרחם בגיל 44והאמת אני מאושרתתתת חיים אחרים חיים טובים ללא דימומים ללא בטן תפוחה ללא בעיות ברוך ה׳ בהצלחה לדעתי כדאי לעבור את הניתוח בישביל לקבל איכות חיים ולא כל בזמן להיתעסק עים זה המון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו