בת 27 נימצאו מיומות ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• בת 27 נימצאו מיומות ברחם
    שירן
    22/11/2015

בת 27 תקופה ארוכה שסובלת מכאבי בטן שלא פוסקים לאחר בדיקת סיטי התגלו מספר מיומות שהגדולה בינהם שוכנת בתוך הרחם נשענת על דופן הרחם מצד שמאל גודלה 4 סמ ונימצאו עוד מספר מיומות קטנות בנקודות שונות .
    ונימצא ציסטה בשחלה .
    3 שאלות שאלה ראשונה אין לי ילדים ומתחננת בעתיד הקרוב הריון האם בגלל מיומה בדופן הרחם זה יכול להוות בעיה לתינוק בעתיד או לי ?
    האם זה יכול ליגרום לסיכון חיים לי או לתינוק שיש מיומה בגודל 4 סמ בדופן הרחם מצד שמאל?
    ושאלה נוספת האם זה יכול להפריע לפוריות יכול להיות קושי להכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 27 נימצאו מיומות ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשחלה הימנית

שירן
    22/11/2015

בשחלה הימנית התגללו לי זקיקים קטנים וכן איזור אקוגני של 8 מ"מ קוטר שיכול להתאים לדרמואיד ללא כלי דם הניתנים למדידה .

מזה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 27 נימצאו מיומות ברחם - תגובה

פרופ' יונה תדיר
    24/11/2015

מיומות (שרירני רחם) מצויות ברחם, ולכן עלולות להיות לכך השלכות על פוריותך. בכל מקרה, בדיקת CT   אינה הבדיקה המתאימה להערכת מצב הרחם. עליך לעשות בדיקת אולטרהסאונד גינקולוגי ולבקש ברוט רב ככל שניתן לגבי גודל, מיקום בשכבות הרחם, ומראה כללי של הרחם. רק לאחר מכן, בהערכה כוללת של קצב גדילת המיומות וסימפטומים נוספים כגון דימום הווסת ניתן להתייחס לשאלותיך אלה.
    פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו