שרירן אינטראמורלי מפריע להיכנד להיריון?

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן אינטראמורלי מפריע להיכנד להיריון?
    גילה
    17/11/2016

שלום דוקטור,
    מנסה להכנס להריון. בבדיקה אצל הגניקולוגית גילו אצלי שרירן אינטראמורלי בקיר קדמי גודל 30*32 מ"מ, רירית סדירה 6 מ"מ. ולאחר צילום רחם "שתי חצוצרות תקינות, מעבר חומר והתפשטות תקינה בחלל האגן. פגם מילוי עגול ברחם, שרירן?"
    האם שרירן זה עלול להפריע לי בכניסה להריון?
    תודה רבה,
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן אינטרהמורלי והריון

פרופ' יונה תדיר
    17/11/2016

תחילה, שכחת לציין מה גילך ? והאם הרית בעבר? וכמה זמן את מנסה להרות?
    כללית, מדובר בשרירן לא גדול אשר לא אמור להפריע לכניסה להריון. פגם מילוי בקיר קדמי יכול להיות השרירן, רק שכחת לציין את עשית בקידת אולטרהסאונד (בבדיקה אצל הגינקולוגית) וכדי לבצע בדיקה זו במכון מסודר עם דו״ח סכום ברור.
    פרופ׳ יונה צדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט תענוג לקבל משוב כל כך מהיר

גילה
    17/11/2016

אז ראשית- ישר כוח! ותודה רבה :)
    אני בת 42 עברתי הריון אחד בעבר לפני 15 שנה ויש לי ילדה מדהימה :) בנוסף עברתי הפלה אחת יזומה לפני 6 שנים. מאז לא רציתי או ניסיתי להרות.
    הווה- מנסה להכנס להריון 7 חודשים. בדיקת זרע תקינה.
    השרירן נתגלה בבדיקת אולסטרסאונד רגילה אצל גניקולוג.
    וממש הרגע שבתי מצילום רחם עם כאמור הממצא הזה "פגם מילוי עגול ברחם..שרירן?". במהלך הצילום הרופא ראה בועה עגולה ולא הבין מה זה ואני זו שאמרתי לו שזה שרירן, שלדעתי זו הסיבה שהוסיף את סימן השאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו