התייעצות - חוות דעת אחרי ניתוח

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• התייעצות - חוות דעת אחרי ניתוח
    דפנה
    01/10/2017

שלום רב,

לפני 6 שנים עברתי ניתוח כירורגי להוצאת 2 מיומות.
    בשנה האחרונה חזרו לי כאבים מאוד חזקים כשבוע לפני מחזור הכוללים זרמים בגב, וכאבים חדים מאוד מאוד בבטן תחתונה שגורמים לי לשיתוק ממש ומונעים ממני תזוזה.
    פניתי לרופא מומחה בהדסה (ד"ר דוד שווקי) לבדוק אפשרויות לניתוח. הסיכום שלו מצורף בקובץ שצירפתי. במקביל לאחר ישיבת הצוות הוא הציע לי לנסות לקחת את הכדור של אסמיה. השאלות שלי הן כך:
    1. האם יש סיכוי שנטילת הכדור אכן ימנעו ממני לעבור ניתוח נוסף? או בכיוון אחר, מה גודל ההצלחה של הכדור בשנים האחרונות?
    2. אם אני בוחרת לא לנתח, האם קיים חשש לפריון עם מיומות ברחם?

אודה מאוד להתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים נוספים

פרופ' יונה תדיר
    04/10/2017

טיפול תרופתי באיסמיה לא אמור לפגוע באפשרות לנתח אבל לא ניתן להתייחס לשאלתך ללא מידע כגון: מה גילך? חידות בעבר? תכניות ילודה בעתיד? ומתי בכוונתך ללדת?
    פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דפנה
    10/10/2017

שלום רב פרופ׳ תדיר.
    גילי 32. השאיפה שלי היא להיכנס להריון בשנה הקרובה.
    לא עברתי לידות בעבר.
    מתוך נסיונך המקצועי, האם יש אפשרות להיכנס להריון עם המיומות ברחם? האם יש בכך סיכונים?
    האם כדאי לנסות את האסמיה? האם האסמיה יכול לסייע במניעת ניתוח להוצאת מיומות?
    אודה מאוד לתגובתך.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו