מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 פוליפים ברחם. אי פיריוןיעל18/10/2017
היי..בת 31 ללא הריונות מנסה להיכנס להיריון מזה שנתיים כל הבדיקות תקינות..בבדיקה אקראית נמצאו 2 פוליפים שטוחים צמודים האחד 12 מ"מ "בדופן ימין תחתון" והשני 3 מ"מ . יש לי כמה שאלות : האם יש סיכוי שיש הפרעה להשרשה למרות שזוהי פעולה אקראית ומן הסתם ברחם יש מספיק מקום...? בהיסטרוסקופיה הרופא אמר שהפוליפ נראה כשפיר ואין מה לדאוג..האם הסתכלות שכזאת היא ודאית במידת מסויימת? אני ממש בלחץ מהעניין של הפוליפ פוחדת מטעויות באבחנה ולא מעוניינת שייקחו ביופסיה אני יודעת שב 99 אחוז זה אכן שפיר..האם יש אופציה כזאת שאני חותמת על טופס שבו אני מאשרת הוצאת פוליפ בלי ביופסיה? שאלה אחרונה...האם רצוי להוריד קודם את הפוליפ ורק אז טיפול הורמנלי? או הפוך ...לנסות קודם טיפולים הורמנליים לפני הסרת הפוליפ..לפחות פעם או פעמיים? פוחדת שאולי ההורמנים מסוגלים לגרום לפוליפ לשנות "אופי" אודה לך אם תעזור לי לקבל החלטות..מיואשת ..בברכה יעל. נ.ב מצרפת תמונה של צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוליפ ופוריות.
פרופ' יונה תדיר18/10/2017התשובה לשאלתך פשוטה וברורה. השאלה אינה גודל הפוליפ, או ממאירות. הוא לא ישתנה בעקבות טיפול הורמונלי ותשכחי מסכנת הממאירות. בכנס האמריקאי שהיה בשבוע שעבר בפילדלפיה על נושא זה הומלץ שמשיקולי ממאירות אין צורך בכלל להוציא פוליפים. אבל בהקשר לפוריות זה פועל כגוף זר ברחם וסביר להניח שמפריע להשרשת העובר. חלל הרחם קטן מאד (משולש של כ 3*3*3 ס״מ). וחשוב מכל, הוצאתו קלה ופשוטה.
בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ברחם
יעל18/10/2017תודה רבה על המענה..הצלחת להרגיע אותי..בכל מקרה אשאל שוב לדעתך אולי לנסות חודש קודם טיפול הורמונלי ואם לא יילך אז אוציא את הפוליפ? זה אופציה לדעתך..עד שקיבלתי החלטה להוציא אותו הרופאת פוריות שלי ערערה אותי ואמרה " תנסי טיפולים הורמונליים ואם לא יצליחו נחזור לפוליפ" והוסיפה..." אני לא ממהרת לשלוח רחם לניתוח" מהסיבה שאם יעשו נזק אין דרך חזרה..מאז המשפט מהדהד לי בראש..קפואה וא מצליחה לקבל החלטה שאלה נוספת האם הוצאת פוליפ זה על הדרך כמו פיפל( פציעה של רירית הרחם)?..תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?