ביופסיה תשובות באותו היום

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• ביופסיה תשובות באותו היום
    ביופסייההההה
    21/11/2017

שלום פרופסור תדיר.. בת 30 עשיתי ניתוח להוצאת 2 פוליפים..רציתי לשאול האם יש דבר כזה ביופסיה שעושים באותו יום לפוליפ שהוצא מהרחם ונותנים תשובות באותו יום ? באופן פרטי ? מקומות מסויימים שעושים את זה...? הרי ההמתנה לתשובה היא פשוט סיוט.. מרגישה שנפסקו לי החיים ..אמנם כבר עשיתי את הניתוח אך באמת מעניין אותי אם יש דבר כזה...נ.ב מצרפת את הדוח ניתוח אשמח אם תגיד לי אם יש חריג..ושאלה נוספת..הרופא שהוציא את 2 הפוליפים אמר שזה כלום..עד כמה אפשר להסתמך על מראה של פוליפ כדי לקבוע שזה באמת כלום? ושאלה אחרונה..נניח וחלילה יש משהו כורתים את הרחם ועושים גם כימו? או שכורתים רחם ומסיימים בזה? אכן בחרדה..אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסייה תשובות באותו היוםםםםםםםםםםםםםםםםם

יעל
    21/11/2017

ברצוני רק להוסיף שהוצאתי את הפוליפים בגלל אי פיריון ולא היו להם תסמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יעל
    21/11/2017

ברצוני רק להוסיף שהוצאתי את הפוליפים בגלל אי פיריון ולא היו להם תסמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ ברחם בגיל 30

פרופ' יונה תדיר
    21/11/2017

אוי, אוי, אוי. כמה חבל וכמה מיותר שאת סובלת. אני מציע לך לצאת לחגוג הערב על כך שאין לך כלום. הסיכוי שפוליפ ברחם בגיל 30 הוא בעייתי הוא בין קלוש לקלוש מאד. אמנם את מוכנה להשקיע מחסכונותיך בבדיקה פרטית ומהירה, אבל אין דבר כזה. לא מדובר בבירוקרטיה אלא בצורך להעביר את החומר שהוצא מהרחם בתהליך צביעה במעבדה שלו׳קחת זמן. ולכן, את מה שהיית מוכנה להשקיע לזירוז התוצאה תוציאי על כך שהסיכוי שיש בעיה - זניח ואינו מצדיק לאבד דקה של שינה טובה בלילה.
    בהצלחה, וחגיגה נעימה. פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יעל
    21/11/2017

פרופסור יונה תדיר..מודה לך על היותך אדם מרגיע ומעודד הצלחת קצת להרגיע אותי..מה שאף אחד לא הצליח לעשות😢 קוראת את התגובות שלך לכל השאלות שמופנות אלייך הן תמיד מלאות וענייניות רואים שאתה כולך נשמה ואדם שבאמת רוצה לעזור ..שאלהים יברך אותך..בכל מקרה עוד 10 ימים יהיו תשובות מקווה שעד אז לא אחטוף התקפת לב..תודה רבה..☺

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד מילה

פרופ' יונה תדיר
    21/11/2017

יש אולי נשים שלא כל כך הרגעתי בפורום. אני מנסה להיות ענייני, ומקצועי, ככל שניתן ב׳רך זו, ומילותי על בסיס שנים רבות של נסיון. ולכן תבטיחי לי (ולציבור הקוראות/ים): עם קבלת התשובה בעוד 10 ימים, תעדכני בפורום זה מה הייתה התשובה של הבדיקה הפתולוגית. לי ברור מה יהיה בה, אבל יהיה בכך כדי לתתְ יותר תוקף להרגעות, או להפחדות (חו״ח) כאשר יש לי תחושה ש... הזנחה עלולה להיות טעות גורלית. לצערי, גם זה קורה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו