מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסיה תשובות באותו היוםביופסייההההה21/11/2017
שלום פרופסור תדיר.. בת 30 עשיתי ניתוח להוצאת 2 פוליפים..רציתי לשאול האם יש דבר כזה ביופסיה שעושים באותו יום לפוליפ שהוצא מהרחם ונותנים תשובות באותו יום ? באופן פרטי ? מקומות מסויימים שעושים את זה...? הרי ההמתנה לתשובה היא פשוט סיוט.. מרגישה שנפסקו לי החיים ..אמנם כבר עשיתי את הניתוח אך באמת מעניין אותי אם יש דבר כזה...נ.ב מצרפת את הדוח ניתוח אשמח אם תגיד לי אם יש חריג..ושאלה נוספת..הרופא שהוציא את 2 הפוליפים אמר שזה כלום..עד כמה אפשר להסתמך על מראה של פוליפ כדי לקבוע שזה באמת כלום? ושאלה אחרונה..נניח וחלילה יש משהו כורתים את הרחם ועושים גם כימו? או שכורתים רחם ומסיימים בזה? אכן בחרדה..אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסייה תשובות באותו היוםםםםםםםםםםםםםםםםם
יעל21/11/2017ברצוני רק להוסיף שהוצאתי את הפוליפים בגלל אי פיריון ולא היו להם תסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסייה תשובות באותו היוםםםםםםםםםםםםםםםםם
יעל21/11/2017ברצוני רק להוסיף שהוצאתי את הפוליפים בגלל אי פיריון ולא היו להם תסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פוליפ ברחם בגיל 30
פרופ' יונה תדיר21/11/2017אוי, אוי, אוי. כמה חבל וכמה מיותר שאת סובלת. אני מציע לך לצאת לחגוג הערב על כך שאין לך כלום. הסיכוי שפוליפ ברחם בגיל 30 הוא בעייתי הוא בין קלוש לקלוש מאד. אמנם את מוכנה להשקיע מחסכונותיך בבדיקה פרטית ומהירה, אבל אין דבר כזה. לא מדובר בבירוקרטיה אלא בצורך להעביר את החומר שהוצא מהרחם בתהליך צביעה במעבדה שלו׳קחת זמן. ולכן, את מה שהיית מוכנה להשקיע לזירוז התוצאה תוציאי על כך שהסיכוי שיש בעיה - זניח ואינו מצדיק לאבד דקה של שינה טובה בלילה.
בהצלחה, וחגיגה נעימה. פרופ׳ יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסייה תשובות באותו היוםםםםםםםםםםםםםםםםם
יעל21/11/2017פרופסור יונה תדיר..מודה לך על היותך אדם מרגיע ומעודד הצלחת קצת להרגיע אותי..מה שאף אחד לא הצליח לעשות😢 קוראת את התגובות שלך לכל השאלות שמופנות אלייך הן תמיד מלאות וענייניות רואים שאתה כולך נשמה ואדם שבאמת רוצה לעזור ..שאלהים יברך אותך..בכל מקרה עוד 10 ימים יהיו תשובות מקווה שעד אז לא אחטוף התקפת לב..תודה רבה..☺
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד מילה
פרופ' יונה תדיר21/11/2017יש אולי נשים שלא כל כך הרגעתי בפורום. אני מנסה להיות ענייני, ומקצועי, ככל שניתן ב׳רך זו, ומילותי על בסיס שנים רבות של נסיון. ולכן תבטיחי לי (ולציבור הקוראות/ים): עם קבלת התשובה בעוד 10 ימים, תעדכני בפורום זה מה הייתה התשובה של הבדיקה הפתולוגית. לי ברור מה יהיה בה, אבל יהיה בכך כדי לתתְ יותר תוקף להרגעות, או להפחדות (חו״ח) כאשר יש לי תחושה ש... הזנחה עלולה להיות טעות גורלית. לצערי, גם זה קורה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?