פרופיל הורמנלי גבר, האם תקין?

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמנלי גבר, האם תקין?
    יעל
    07/12/2017

שלום פרופסור יונה. מצרפת פרופיל הורמנלי של בעלי אשמח אם תגיד לי האם תקין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמנלי גבר

יעל
    07/12/2017

ןמדוע לא מופיע בדיקת הטוסטרון? זה הרי גם חלק מפרופיל הורמנלי? יש סיבה לדעתך שלא עשו לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי

פרופ' יונה תדיר
    07/12/2017

איני יודע על בעלך שום דבר, איני יודע מדוע עשו בדיקה, וודאי איני יודע מדוע לא בדקו טסטוסטרון. וגם איני יודע מה זה קשור לפורום שרירני רחם? הייתי שמח בכל זאת להשיב, על בסיס נסיוני כמנהל יחידת ההפריה החוץ גופית בבילינסון (בעבר) אבל אין קצה חוט של מידע לצורך מענה בשאלתך, וגם קשה לראות את תוצאות הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמנלי גבר

יעל
    07/12/2017

האמת שאני ביקשתי ממנו לעשות...מנסים להיכנס להיריון בדיקת זרע תקינה חשק מיני ירוד לשנינו. אולי בגלל שזה נהיה טכני ולא מצליחים כבר שנה וחצי כל הבדיקות תקינות.קראתי שלפעמים יש איזשהי בעיה בהורמונים שגורמים לירידה בחשק..תודה על הרצון לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו