מיומה בגודל 7 בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה בגודל 7 בהריון
    ליטל ניסחם
    23/03/2018

שלום אני בהריון שבוע 8פלוס 6 אני אחרי שני הפלות לא היתפתחו בכלל ואעכשיו בהריון שלישי עם עובר תקין ודופק תקין ולצידו מיומה שהיתה בגודל 5 ועכשיו גדלה לגודל 7 ומאוד כואב לי שם בצד והפחד המפחיד אותי שיקרה משהו לעובר אני בת 38 ובלי ילדים עדיין נסו להוציא לפני שנים את המיומה אבל ללא הצלחה היא היתה בדופן תקועה לה מה נראה לך ביקשתי שמירת הריון בגלל העבודה הפיזית אצלנו אבל הרופא אומר שצריך סיבה מוצדקת אחרת. השבוע בלילה היה מעין דמם ורוד ובבוקר הפך לחום הלכתי לרופא נשים והכל היה בסדר אבל בלילה כאבי גב נוראים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה בגודל 7 בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש כאן שאלה?

פרופ' יונה תדיר
    23/03/2018

האם יש כאן שאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלות...

שי-לי
    27/03/2018

השאלות:
    1. האם העובדה שלא הצליחו להוציא את המיומה אומרת שהיא לא בלטה לחלל?
    2. האם ייתכן שהמיומה שלא בלטה לחלל גרמה להפלות?
    3. האם המיומה הגדלה עלולה לגרום להפלה, באילו מיקרים? והאם ניתן לטפל בה בזמן ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על מיומה בהיריון

פרופ' יונה תדיר
    27/03/2018

על בסיס מידע זה (״תקועה ברחם״) לפני שנים לא ניתן לתת מענה רציני. השאלה היא מה גודלה ומיקומה כיום? ולכן גם לא ניתן לתת מענה רציני על קשר להפלות. עקרונית יכול להיות קשר בין מיומה לפוריות, אבל וודאי לא על בסיס מידע זה, ואף פעם לא בבטחון מלא. ולסיום, לא מטפלים במיומה בהיריון, אלא רק מעקב צמוד להתמודדות נכונה עם סימפטומים,והיערכות נכונה לקראת לידה. הצלחה, וחג שמח, פרופ׳ יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו