דימום קל לאחר סיום וסת חודשית

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• דימום קל לאחר סיום וסת חודשית
    ענת
    13/08/2018

שלום רב.
    בת 47 .מיומה בפעם האחרונה שבדקתי 59X56
    מיקום -סב סרוזי ,קיר קדמי ימני.
    רירית הרחם 9.9 מ"מ.תאור רירית -סדירה .

מתאים לשרירן 1 .
    יש לי דימומי וסת חזקים מאד .ואתמול לאחר שבוע הפסקת וסת שדי סדירה בסה"כ ,היה לי דימום קל .
    עשיתי הבוקר פאפ .עדיין יש דימום .הרופא רוצה לבדוק אם יש פוליפ.אבל אני בסרטים שזה לא סרטן צוואר הרחם.נתן לי גם אולטאסאונד -קבעתי למחר .וגם בדיקת קולוספביה משהו כזה .

אני מאד מאד לחוצה .האם השרירן יכול לגרום לכך שהיה דימום ?מה הסיכוי לסרטן צוואר הרחם ?

המון תודה

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגוון שאלות

פרופ' יונה תדיר
    13/08/2018

לשאלותיך המגוונות אפשר לענות רק באופן כללי ולאמר שכל שאלה חייבת להבדק, והבירור פשוט יחסית. העובדה ששרירן גורם לדימומים ודאי אינה מפתיעה ולכן הסיכוי שיש לך גם סרטן צואר הרחם קלוש מאד. אבל את זה בודקים במשטח צואר הרחם (פאפ) ואת זה אכן עשית. אם יש או אין פוליפ צריך לראות בבדיקת אולטרהסאונד, ואם יש לך דימומים ושרירן. אז גם לזה יש פתרון. קולפוסקופיה לבדיקת צואר הרחם מוצדקת אם בדיקת משטח הצואר אינה תקינה, ומדובר בבדיקה פשוטה של התבוננות למראה הצואר עם מיקרוסקופ גינקולוגי. לא נראה שיש לך סיבה להיות לחוצה אלא רק לבצע את הבדיקות ולהרגע.
    פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו