ממצא לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
ד``ר רועי משיח
ד"ר רועי משיח
לקביעת תור אצל ד"ר רועי משיח ללא פרסום בפורום
 
  • ממצא לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית
    רבקה
    15/12/2018

    שלום רב
    לפני כחודש עשיתי ניתוח להוצאת פוליפ בגודל 3 מ"מ.
    ביום שישי שבוע אחרי המחזור עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונמצא מסה אקוגנית עם זרימות בתוכה.הרירית ירדה מ20 מ"מ ל10.
    מה הסיבה שעדיין יש ממצא?
    האם אוכל להכנס להריון?


    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלה שאינה מתאימה לפורום

    פרופ' יונה תדיר
    15/12/2018

    שאלה מסוג זה אינה מתאימה לפורום. יש לברר עם הרופא/ה המטפל/ת. מדובר במגוון רחב של שאלות ונושאים עליהם יש לדון. פורום אינו תחליף לרפואה נכונה אלא מקום בו ניתן לברר שאלות כלליות.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פוליפ, רירית, ומה שביניהם

    פרופ' יונה תדיר
    15/01/2019

    נראה שיש מידה רבה של אי דיוקים בשאלתךף וחסר מידע כגין גיל, וסימפטומים. לא סביר להניח שהוציאו פוליפ של 3 מ״מ, אולי 3 ס״מ, ורירית של 20 ס״מ עבה ומחייבת בירור בפני עצמו. מדוע יש עדיין ממצא? ואם תוכלי להרות אחרי הריון אחד? אולי שניים? אולי חמישה? גם בעידן ״טוויטר״, רפואי נכונה מחייבת קצת יותר מפורום. עליך להוועץ ברופא/ה. בהצלחה, פרופ׳ יונה תדיר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


