שרירן ודימום ארוך- התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
ד``ר רועי משיח
ד"ר רועי משיח
לקביעת תור אצל ד"ר רועי משיח ללא פרסום בפורום
 
  • שרירן ודימום ארוך- התייעצות
    רינה
    10/04/2019

    האם שרירן גדול 7על 9 ס״מ יכול לגרום בעקרון לדימום מחזור ארוך מאוד ,מעל שבועיים ? ( מחזור התחיל עם דימום חזק של יומיים ואז חלש ללא הפסקה ואז אחרי שבוע פלוס ׳התחילו׳ דימומים חזקים שוב ממש ׳דליפות׳ כבר יומיים ). מצב כזה ייתכן ?

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום ה קשרו לשרירן

    פרופ' יונה תדיר
    10/04/2019

    אין לדעת על בסיס שאלה זו אם הדימום שלך נגראם משרירן, אבל באופן כללי, התשובה היא ודאי. שרירן גורם פעמים רבות לדימום, והדבר תלוי בעיקר במיקומו בשכבות הרחם.
    פרופ׳ יונה תדיר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


