שרירן ברחם בגודל מעיק כ16ס״מ גורם לאי סדירות קלה במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן ברחם בגודל מעיק כ16ס״מ גורם לאי סדירות קלה במחזור
    זועבי נסרין
    25/01/2020

אני בת 51 יש לי בטן מוגדלת ובולטת כמו בהריון בגלל שרירן גדול בערך16ס״מ באזור מגוריי ולאחר כמה בדיקות והתיעצויות עם מקצועיים המליצו לי על ניתוח כריתת שרירן עם חתימה שבעת ביצועו במידה ויש דימום קשה שליטה הם כורתים את כל הרחם לצערי לא קיבלתי את זה אני לא רוצה שיכרתו לי את כל הרחם וכבר סקרתי ובדקתי וראיתי שניתן להוציא מיומה והשאיר את הרחם שלם בריא מה גם שתקשרתי עם נשים שבוכות על כריתת רחם מיותרת פזיזה שהקלה על המנתח ותסכלה מנותחת בבקשה אני מחכה לתשובה ולעזרה בעניין.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הניתוח מיותר?

פרופ' יונה תדיר
    25/01/2020

פורום אינטרנטי אינו המקום למענה מקצועי לשאלה כזו, מאחר וצריך לדעת פרטים נוספים על מיקומו של השרירן בשכבות הרחם, על עברך הרפואי, על קצב גידול השרירן, ועוד. גם בעידן הפייסבוק רפואה מחייבת גישה יוצר מעמיקה. כללית ניתן לאמר שאם מה שאת מתארת מדוייק, מדובר בשרירן גדול ומה ״שחברות אמרו״ על ניתוח זה או אחר אינו צריך לעניין אותך. פרופ׳ יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו