שרירן וגלולות דיאמילה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן וגלולות דיאמילה
    ענת
    31/03/2020

בת 48.סובלת מאד כל חודש מדימומים קשים עם קרישי דם וחולשה רבה.רופא נשים המליץ לקחת גלולות "דיאמילה" ברצף ,וגם שלח ע"ב בקשתי להסטרוסקפיה אבחנתית.אני קצת חוששת מפעולה פולשנית.יש לי שד ציסטי. האם כדאי להתחיל עם הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן וגלולות דיאמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה תחילה

פרופ' יונה תדיר
    31/03/2020

לפני החלטה על טיפול זה או אחר יש להגיע לאבחנה. האם בוצעה בדיקת אולטרהסאונד אגן? מקום מה את חוששת מפעולה פולשנית ולא חוששתת מאנמיה קשה? בכל מקרה יש להתחיל מבדיקה לא פולשנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוצע אגן .יש לי שרירן 6.5 ס"מ

ענת
    01/04/2020

סליחה.שכחתי לציין זאת בהודעה.
    מה ההמלצה.להתחיל גלולות ברצף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת האבחנה

פרופ' יונה תדיר
    01/04/2020

לצערי, גם ״בעידן המודרני״, כל לא עושים רפואה. במענמה ששלחת עכשיו אין פרטים על מיקומו של השרירן ולכן לא ברור מדוע עם שרירןם בגודל כזה הופנית להיסטרוסקופיה. עליך לעבור השלמתץ האבחנה וטיפולך בהתאם. ויותר ממה שאת מוטרדת מהשלמת האבחנה (היסטרוסקופיה או מה שיומלץ בהתאם) נראה שיותר מטריד דימומים ואנמיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו