שרירן ברחם היריון ראשון מלווה בכאבים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן ברחם היריון ראשון מלווה בכאבים
    הדר
    03/04/2021

שלום ד"ר יש לי 2 שרירנים ברחם. אני כרגע בהיריון ראשן שבוע 11 והתחילו לי כאבים בבטן ובגב התחתון. לאחר בדיקה נראה שהשרירן גדל ל6.5*6.5 והוא זה שאחראי לכאבים. כרגע הוסבר לי שאין סכנה לעובר מהשרירן ושהשרירן אינו מפריע ולא יפריע להתפתחות העובר ועליי להמתין בסבלנות שיחלפו הכאבים.
    האם זה נכון? או שעליי להיות במעקב קפדני יותר? והאם אכן יש סיכונים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן בהיריון

פרופ' יונה תדיר
    03/04/2021

שרירני רחם גדלים בקצב גדול יחסית במהלך היריון. נכון להיות במעקב צמוד כדי לבחון תסמינים הקשורים, או שאינם קשורים לשרירין במהלך ההיריון. בד״כ אין מה לעשות עם שרירנים במהלך ההיריון, אבל ליווי מקצןועי עשוי להבחין בין תסמינים בעלי משמעות לכאלה שאין להם משמעות של ממש על מהלך ההיריון. וכל זה נכון גם בהערכות הנכונה לקראת הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! האם יש מה לעשות עם הכאבים?

הדר
    03/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיוועץ ברופא/ה

פרופ' יונה תדיר
    03/04/2021

להיוועץ ברופא/ה המכיר אותך ואת מהלך הריונך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו