התייעצות הסרת מיומות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• התייעצות הסרת מיומות
    ETI
    03/05/2022

היי, בת 36 ללא ילדים יש לי רחם שרירני קשרי. מכיל 3 מיומות גדולות,כולן סובסרוזיות, יתכן חדירה מעטה לדופן.
    2 מיומות בדופן קידמי,מחוברות, האחת 9.5X8.03 ס"מ ומחוברת אליה מיומה 4.34X4.02.
    מיומה נוספת סובסרוזית עם חדירה מעטה לדופן אחורית 5.84X4.6 עם מוקדים נקודתיים מסויידים בתוכה.
    המיומות אינן נוגעות בחלל הרחם, למעשה די רחוקות ממנו.חלל הרחם סדיר ללא מחיצות או מלפורמוציות מבניות אחרות.פס רירית לוטאלי של 10 מ"מ סדיר, כאמור ללא לחץ על המיומות. 2 שחלות בגודל+מרקם תקין. אין נוזל בעגן.
    אני מעוניינת להיכנס להריון השנה באופן טבעי. עד היום חייתי איתן בשלום אך היות ואחת מהן גדלה בשנתיים האחרונות אני חוששת.
    1. האם לדעתך בעקבות הממצאים הנ"ל אני צריכה להסיר אותם?
    2. האם אוכל לבצע הסרה בשיטת ה MRI+האולטראסאונד? במידה ולא, באיזה שיטת ניתוח?
    3. אם לא אסיר אותם האם הרחם שלי יוכל להחזיק הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות הסרת מיומות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במידה והן לא לוחצות על איברים כמו שלפוחית ומעי לדעתי ניתן להרות ללא הסרה שלהן

ד''ר רועי משיח
    28/07/2022

אתי שלום
    במידה והן לא לוחצות על איברים כמו שלפוחית ומעי לדעתי ניתן להרות ללא הסרה שלהן. הן עלולות לגדול בהריון ולהביא לקושי בלידה.
    בריאות שלמה,
    פרופ רועי משיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו