שרירן

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• שרירן
    חסוי
    07/07/2008

בבדיקה שגרתית אצל רופאת נשים (+ פאפ) נאמר לי שהכל תקין , נעשה גם אולטרסאונד, בו נראה שרירן קטן ובהחלט שפיר. הרופאה לא התייחסה לעניין יותר ואמרה לי שהכל בסדר, השאלה שלי היא האם הכל בסדר גם כשהשרירן נמצא שם? האם הוא גודל/מתרבה? מה גם שהמחזור שלי ארוך (8 ימים) ומטריד (דימום רב) וכאבים בלתי נתפסים. קיבלתי כדורים להקטנת מס' ימי המחזור , מירשם למירנה, שאלתי הנוספת היא האם להתקין מירנה לפני שיגיעו התוצאות של הפאפ? או שאין קשר בין השניים.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן ודימומים

פרופ' יונה תדיר
    07/07/2008

שרירן בגודל כה קטן אכן אינו "מפחיד" וניתן להתייחס אליו כאל ממצא די שכיח. לא ידוע מה גילך ולכן קשה לצפות מה יעלה בגורלו, מאחר ושרירנים נטוים לגדול עם הזמן. לא צריך להיות קשר בין השרירן ותשובת הפאפ אולם אין כל בעיה להמתין מספר ימים עד קבלת התשובה לצורך התקנת ההתקן התוך-רחמי (מירנה). לידיעתך, מירנה הוא התקן מצויין לטיפול בדימומים על רקע של חוסר שווי משקל הורמונלי ואינו נחשב בד"כ כטיפול למיומה.

פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו