מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירן גדולענת22/07/2008
היי, שמי ענת אני בת 35 רווקה ללא ילדים ... נבדקתי אצל רופא נשים עקב אולטראוסאנד שהראה כי הרחם גדולה ושרירנית ע"פ בדיקת הרופא גודל הרחם כ 17 עד 18 שבועות (אמר שמודדים את זה לפי הריון) אין לי תסמינים והמחזור סדיר הרופא המליץ על מעקב בלבד ללא צורך בטיפול כי נכון לעכשיו עדיין אין לי בן זוג ואין הריון מתוכנן בטווח הקרוב למרות שאי אפשר לדעת והלוואי והמיועד יגיע במהרה :-) אך מה שהטריד אותי במפגש עם הרופא זה פניו המעט מודאגים בשל גודל הרחם וההשלכות של כך להריון תקין ... שאלתי מה דעתך בנושא האם באמת כרגע עדיף רק לבצע מעקב או כבר לטפל בכך כאשר הבנתי שהדבר שכניראה יתאים למצב שלי הוא ניתוח בלבד בשל המצאות של כמה שרירנים כאשר פעולה כזו נדיר שפוגעת ברחם אגב השחלות והרירית של הרחם תקינים תודה מראש על התיחסותך והמשך יום נעים נ.ב- ביקרתי כבר באתר שאתה ממליץ עליו ברצוני לקבל רק את דעתך בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרירן גדול
פרופ' יונה תדיר23/07/2008ענת,
אכן, השרירן שאת מתארת גדול. המינוח שהיה מקובל בעבר הוא של השוואת גודל הרחם לשבועות הריון, אולם כיום המינוח המקובל הוא של ס"מ ומ"מ במספר מימדים (אורךXרוחב), מאחר ואנו נמצאים בעידן של מדידות אולטרה-סאונד מדוייקות. להערכתי יש הצדקה לטפל בשרירן/ים בגודל זה, מאחר וכניסה להריון עם שרירנים (מיומות) בגודל זה עלולה להוות בעיה למהלכו התקין של הריון זה, ו/או לעצם הליך הכניסה להריון.
בהצלחה,
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ....
ענת23/07/2008קודם כל תודה על התשובה פחות או יותר חיזקת את מה שאני חושבת אז אם הבנתי נכון לפני שיהיו תסמינים ולמרות שאין הריון מתוכנן כדי לטפל בזה כבר מה שנקרא להקדים תרופה למכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?