האם שרירן יכול לרדת מעצמו?

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• האם שרירן יכול לרדת מעצמו?
    יעל
    31/10/2008

שלום. אני בת 28 ללא ילדים. בבדיקה אצל רופא נשים התגלה שרירן בגודל 7 ס"מ בדופן הרחם. אני גם לוקחת גלולות דיאנה מזה 3 חודשים. הרופא אמר שאפסיק עם הגלולות ונראה את ההתפתחות. השאלה שלי האם שרירן יכול לקטון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברשותכם עוד דבר קטן

יעל
    01/11/2008

אני סובלת מנשירה נוראית בחצי שנה האחרונה. עברתי את כל הבדיקות ושום דבר לא יכול להסביר את הנשירה. האם ייתכן שהשרירן הוא הגורם לנשירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירן, גלולות, והאם יעלם לבד?

פרופ' יונה תדיר
    02/11/2008

יעל,
    שרירן אכן קשור להורמונים, והגלולות אותן את נוטלת עלולות להשפיע עליוץ מאידך, אין זה סביר שאצל אשה צעירה כמוך יעלם השרירן לבד אם תפסיקי ליטול גלולות. אין זה סביר שהגלולות קשורות לנשירת שער. יחד עם זאת ידוע על קשר בין רבות ההורמונים לנשירת שער, כמו גם לנשירת שער במהלך הריון כאשר רמות ההורמונים מאד מאד גבוהות.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו