דימומים חזקים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• דימומים חזקים
    זיוה
    04/11/2008

המצב הוא כזה במשך כשנה אני עם דימומים חזקים עם חתיכות דימום חזקות יש לי רחם שרירני שרירן אחד בגודל 36X35ממ ואחד32X26ממ מיקום תוך דופני קיר אחורי דוחק את החלל יש לי התקן מרינה שממש לא עוזר לדימומים אני בת 43 שלושה ילדים אני ממש מיואשת אבקש את עצתיכם בדבר שכחתי לציין שהברזל שלי נמןך ואני מקבלת כדורי ברזל בדחיפות זיוה המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים ועוד...

פרופ' יונה תדיר
    04/11/2008

זיוה,
    תלונותיך אפייניות לשרירני רחם ובכך אולי לא חידשתי לך (או לקוראות אחרות) דבר. מיקום מדוייק יותר של השרירנים באופן יחסי לדופן הרחם מגדיר את אופי הדימום וסוג הטיפול המומלץ. התקן המירנה המכיל את הורמון הפרוגסטרון אינו מיועד לטיפול בשרירני רחם מאחר והפרוגסטרון הוא אחד הגורמים להווצרות מיומות (לצד ההורמון הנשי, האסטרוגן) ונוכחות התקן תוך רחמי אך עלולה להגביר דמם. כאמור, יש מגוון רחב של פתרונות כגון:
    1. נתוחי הסרת שרירנים בלי או עם כריתת הרחם (בדרך של פתיחת דופן הבטן או בגישה אנדוסקופית~ [~אנדו=פנימי, סקופיה=ראיה]).
    2.פעולות זעיר פולשניות או בלתי פולשניות* לפגיעה במנגנוני החיות של תאי השרירן. - כולל צינתור כלי הדם לכווץ השרירן.
    3.טיפולים תרופתיים למיניהם (חלקם נסיוניים עדיין ויש עליהם פרוטוקולים מחקריים פתוחים לקהל).
    4.שיטות של רפואה משלימה/אינטגרטיבית.
    כל אחד מהנ"ל מהווה ראש פרק לתת קבוצות של טיפולים, כלומר, היריעה רחבה והתאמתה נעשית על פי הרצונות והצרכים של כל אישה.

בהצלחה, פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו