מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים חזקיםזיוה04/11/2008
המצב הוא כזה במשך כשנה אני עם דימומים חזקים עם חתיכות דימום חזקות יש לי רחם שרירני שרירן אחד בגודל 36X35ממ ואחד32X26ממ מיקום תוך דופני קיר אחורי דוחק את החלל יש לי התקן מרינה שממש לא עוזר לדימומים אני בת 43 שלושה ילדים אני ממש מיואשת אבקש את עצתיכם בדבר שכחתי לציין שהברזל שלי נמןך ואני מקבלת כדורי ברזל בדחיפות זיוה המיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים ועוד...
פרופ' יונה תדיר04/11/2008זיוה,
תלונותיך אפייניות לשרירני רחם ובכך אולי לא חידשתי לך (או לקוראות אחרות) דבר. מיקום מדוייק יותר של השרירנים באופן יחסי לדופן הרחם מגדיר את אופי הדימום וסוג הטיפול המומלץ. התקן המירנה המכיל את הורמון הפרוגסטרון אינו מיועד לטיפול בשרירני רחם מאחר והפרוגסטרון הוא אחד הגורמים להווצרות מיומות (לצד ההורמון הנשי, האסטרוגן) ונוכחות התקן תוך רחמי אך עלולה להגביר דמם. כאמור, יש מגוון רחב של פתרונות כגון:
1. נתוחי הסרת שרירנים בלי או עם כריתת הרחם (בדרך של פתיחת דופן הבטן או בגישה אנדוסקופית~ [~אנדו=פנימי, סקופיה=ראיה]).
2.פעולות זעיר פולשניות או בלתי פולשניות* לפגיעה במנגנוני החיות של תאי השרירן. - כולל צינתור כלי הדם לכווץ השרירן.
3.טיפולים תרופתיים למיניהם (חלקם נסיוניים עדיין ויש עליהם פרוטוקולים מחקריים פתוחים לקהל).
4.שיטות של רפואה משלימה/אינטגרטיבית.
כל אחד מהנ"ל מהווה ראש פרק לתת קבוצות של טיפולים, כלומר, היריעה רחבה והתאמתה נעשית על פי הרצונות והצרכים של כל אישה.
בהצלחה, פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שרירן אינטראמורלי 74 ממ קדמי בדופן הקדמי
ניתוח להסרת מיומה בת 29
מה זה נסיגה בגודל נגעים ברחם
ניתוח כריתת רחם בגישת פתיחת הבטן
דימום ברחם משרירן והאם זה ימשיך
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
שרירן ברחם ודימום מה כדאי לעשות בינתיים
כמה זמן יכול להימשך הדימום משרירן
האם ניתן להיכנס להיריון לאחר ניתוח
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?