מיומה גדולה והריון עתידי

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה גדולה והריון עתידי
    דליה
    21/12/2008

אני בת 44, לאחר לידה אחת בגיל 41, עם מיומה אחורית שגדלה מאז מ-3 ס"מ לגודל של 13.2*12.3*10 ס"מ (לפי ?t שעשיתי לאחרונה). אין לי דימומים, אין כאבים בזמן קיום יחסי מין. אני מאוד מעוניינת בהריון נוסף אבל עדיין לא מנסה. האם ניתן להעריך את ההסתברות לסיבוכים כגון ללידה מוקדמת וכמה מוקדמת, להפלה, וכו'. אשמח לשמוע את חוות דעתך גם לעניין הריון בכלל וגם לעניין טיפול ללא הריון במיומה. תודה, דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה גדולה והריון עתידי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה גדולה והריון עתידי

פרופ' יונה תדיר
    21/12/2008

דליה,
    מיומה בגודל של כ- 13ס"מ לפני הריון בהחלט עלולה להוות בעיה למהלך ההריון העתידי. יש חשיבות גם למיקום המיומה בכל הקשור לכניסה להריון, אולם ללא ספק הריון כזה עלול להיות בעייתי. סיכויי הפלה טבעית בגילך גדול ( יחסית לנשים צעירות יותר) ומיומה בגודל כזה עלולה להקשות עוד יותר על מהלך ההריון. לשאלה מה אם כך כדאי לעשות? יש צורך בפרטי מידע נוספים אשר אינם מצויים בשאלתך.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך...

דליה
    22/12/2008

תודה על התשובה. אשמח אם תוכל לאמר אלו פרטים. דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו