מחזור לא סדיר מה עושים?

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר מה עושים?
    קרולין(כינוי)
    25/01/2009

לפני כשנה עברתי ניתוח פתיחת בטן לכריתת המיומות המרובות שהיו לי . כרגע לאחר שנה גילו שיש לי עוד 3 מימות נכון לעכשיו זה לא ממש ברור ואני בבדיקות בבלינסון אני חרדה וקשה לי לחכות לתשובו. אני רוצה להתחתן בחודש 5 ואינני יודעת איזה תאריך לקבוע מפני שאני מקבלת בין 18 לחודש ל 24 לחודש יש לציין שבחודשים קודמים קיבלתי ווסת בתאריכים כמו 14 לחודש 7 לחודש 4 לחודש דבר המגביל בחשיבת תאריך ממוקם ! ( יש לציין שמשך המחזור הוא 6/8 ימים) האם כדאי לקחת גלולות כדי להסדיר את המחזור? למרות הסיכון בכך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר? או בעיה אחרת?

פרופ' יונה תדיר
    25/01/2009

קרולין,
    את מגדירה את בעייתך כמחזור לא סדיר אף כי ניראה שיוגדר כהישנות של בעיית המיומות (שרירני רחם). לפיכך, לא כל כך ברור מה הנושא המרכזי שמטריד אותך כמי שכבר עברה ניתוח אחד לכריתת שרירנים ומעוניינת להרות. האם מועד החתונה? או אולי כניסה להריון?
    למציאת פתרון נכון חשוב להגדיר את הבעיה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

פרופ' יונה תדיר
    25/01/2009

ובהמשך למענה הקודם, גלולות למניעת הריון מכילות הורמונים אשר עלולים להגדיל את בעית המיומות.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו