מיומה וגלולות

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה וגלולות
    אושרה
    10/04/2009

הי שמי אושרה בת 24 רווקה ללא ילדים (בכינוי הקודם בפורום קרולין) אני יספר על עצמי בקצרה לפני כשנה וחודשיים עברתי ניתוח פתיחת בטן עקב 22 מיומות שהיו לי בתוך הרחם, מחוץ לרחם ומסביב הרחם. עכשיו לאחר כשנ ה גילו שיש לי מיומה בתוך הרחם2 או3 ס"מ ומבחוץ+עוד2 אפסיות אין לידי את הבדיקה אבל זה מה שזכור לי בערך . נבדקתי אצלך בבלינסון בהפניית רופאת הנשים וייעצת לי להכנס להריון מפני שאתה חושש שמיומות אלו יגדלו התחלתי את סידרת הבדיקות ומעקבי הזקיקים וישנם עוד דברים שהרופאת נשים דרשה שאני יבצע . כרגע אני חודש לפני חתונה המחזור שלי הקדים החודש ב4 ימים וזה עושה שביום החתונה אני יהייה בווסת ולא אוכל לתבול במקווה כפי שצריך בדת אני יודעת שגלולות זה אסון בשבילי אבל עדיין רוצה לקחת רק בשבוע של החתונה שאני יהייה נקייה ואוכל לתבול במקווה . פרופסור יקר אני לא הולכת לקחת את הגלולות באופן קבוע רק בשבוע של החתונה האם אפשרי לקחת רק שבוע? האם אפשר להפסיק את השתייה של הגלולה אחרי שבוע? מה עלי לעשות? ומה הסיכונים בכך??? אשמח שתענה לשאלתי תודה ושבת שלום ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה וגלולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה וגלולה

פרופ' יונה תדיר
    10/04/2009

אושרה,
    טיפולים הורמונליים אינם ניתנים דרך האינטרנט, וממילא תזדקקי למרשם זה או אחר.
    כדיוע לך ודאי, כל מי שמטופלת במרפאה בבית החולים יכולה ליצור קשר טלפוני ולקבל הנחיות גם בדרך זו. אנא, עשי זאת מיד לאחר החג.
    בברכת חג שמח,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו