אני אחרי ניתוח שרירנים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• אני אחרי ניתוח שרירנים
    הילה
    12/04/2009

שלום רב,
    לפני כחודשיים עשיתי ניתוח להסרת שרירנים שהיו לי ברחם. הניתוח עבר בהצלחה.
    אני אמא ל2 בנות. עכשיו גיליתי שאני בהריון. אני יודעת שצריך לחכות 9 חודשים אחרי הניתוח. אבל מה עליי לעשות כעת? להמשיך את ההריון ושהוא יהיה תקין במהלכו? או עדיף לעשות הפלה?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני אחרי ניתוח שרירנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי נתוח שרירנים

פרופ' יונה תדיר
    12/04/2009

המענה לשאלתך תלוי במידה רבה בגודל השרירנים אשר נותחו, במיקומם, ועד כמה היתה חדירה לעומק שריר הרחם ואולי גם חלל הרחם במהלך הניתוח. שאלות אשר המענה להן נמצא אולי בדו"ח הניתוח או במכתב סיכום האישפוז.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח

אור
    05/05/2009

שוב שלום
    אתמול עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית שר בו כרתו פוליפ בפונדוס בגודל של 1ס"מ כמובן שנלקחה ביופסיה ממס' מקומות לפתולוגיה.
    שאלתי היא מדוע עד אתמול טענו שהפוליפ אנדומטריאלי וטופס שחרור נכתב כי הו אבפונדוס ? מה ההבדל אם בכלל?
    שאלתי השניה היא מתי ניתן לקיים יחסים שוב? כזכור אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ואחרי 3 IUI שלא צלחו
    האם הגדלנו את הסיכויים שלנו כעת לאחר הניתוח?
    תודה וסליחה על עומס השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו