מיומה

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה
    adi
    26/07/2009

שלום, אני בת 32 ללא ילדים . התגלתה אצלי מיומה בגודל של 14 שבועות, אני לא סובלת מדימומים מיוחדים , המחזור סדיר אך הגוש מאוד מורגש בבטן התחתונה, אני מטילה הרבה שתן ויש תחושה של מלאות (מאוד מורגש אחרי אכילה) שמובילה לדקירות בתנוחות מסויימות. אני מחכה ליעוץ אצל גניקולוג. מה זה אומר 14 שבועות מבחינת הגודל? והאם מיומה שכזו יכולה לגרום לגזים ו"צוללנים" בקיבה מהם אני סובלת כבר חצי שנה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומה בגודל 14 שבועות

פרופ' יונה תדיר
    03/08/2009

המינוח בגודל 14 שבועות למיומה הוא מינוח ישן המשווה את גודל המיומה לגודלו של רחם הריוני. כיום מקובל להגדיר את גודל המיומה באופן מדויק ביותר על סמך בדיקת אולטרה-סאונד באופן הנותן פרטים מדויקים לא רק על הגודל אלא גם על מיקום בתוך שכבות דופן הרחם, מספר המיומות (שרירנים) ועוד. רק כך ניתן להגדיר במדויק גם מה חלופות הטיפול המתאימות לכל אשה על סמך התלונות, תכניות הילודה, וכיוב'.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו