מה ההבדל בשרירנים

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בשרירנים
    קרולין(כינוי)
    17/08/2009

היי ושלום רב,
    פרופסור יקר אני ביקרתי אצלך ב 28/1/09 לאור הנתונים המלצת לי לנסות להכנס להריון מאז ועד היום עדיין לא הלך לי.הביקור היה לאחר ניתוח(הניתוח התבצע ב 9/1/08 פתיחת בטן להוצאת שרירני מיומות ברחם ומחוץ לרחם. 1)לאחר שניקו 20 מיומות בגדלים שונים ו 2 בגדלים גדולים 13ס"מ ו9וחצי ס"מ . 2) הגעתי אליך לאחר שגילו שחזרו לי המיומות בבדיקה שנארכה אצלך הגדלים היו בכיפוף הקדמי- ממ57=X ממ43=Y ממ56=Z במרקם שרירני עובי הרירית 66ממ
    רחם עם מס' שרירנים פונדלי שמאלי סבסרוזי מימדיו 38*40 37 מ"מ /קיר אחורי מס' שרירנים:סב סרוזי 32* 20ממ תוך מוראלי 22*10 18*19 ממ תוך מוראלי שחלה שמאלית ממ 23=X ש. במראה תקין שחלה שמאלית ממ 33=X ממ24= Y בתוכה מס' צלולים הגדול בקוטר 15ממ שחלה במראה תקין . 3) בבית חולים לפני כחודש גילו שיש לי דלקת בשרירנים TVS: רחם רב שרירני כ3 שרירנים בקיר האחוריבקטרים:10*20 מ"מ 20* 20 32*20 שרירן פונדלי גדול 4*4 ס"מ .שחלות במראה תקין ללא נוזל בדוגלס . 4)היום בבדיקת אולטרסאונד רחם - אורך 83 מ"מ עובי 64 מ"מ
    מרקם: שרירני הערות: שרירנים קטנים בקוטר 2.5 ס"מ 2.4 ס"מ בדופן האחורי עובי רירית הרחם:12מ"מ שחלות- ימנית 34 מ"מ20X מ"מ תקינה שמאלית-31 מ"מ 16 מ"מ תקינה אין נוזל .
    אין לי מושג מה חומרת המצב הרופאת נשים המליצה לא לנסות להרות ולא לקיים יחסים במשך חודשיים אך המצב לא נראה טוב . למרות דבריה ניסיני ומאז שבוע אני עם כרבים עזים מה אלי לעשות? העם החמרתי את המצב? יש לציין שהתנפחה לי הבטן יש לי הקאות וכאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל בשרירנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בשרירנים

פרופ' יונה תדיר
    17/08/2009

שאלתך מכילה פרטים רבים, אישיים מפורטים ומורכבים. ספק אם מתאימה שאלה זו לאתר ציבורי. במידה וביקרת במרפאתי ודאי נאמר לך שאני מעודד תקשורת טלפונית ישירה עם מרפאתי לצורך מענה על שאלות אישיות כגון אלה. הנך מוזמנת להתקשר.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו