מיומה ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יונה תדיר
פרופ' יונה תדיר
פרופ` רועי משיח
פרופ' רועי משיח
לקביעת תור אצל פרופ' רועי משיח ללא פרסום בפורום

• מיומה ברחם
    איילת34
    17/08/2009

פרופ' תדיר היקר,

תודה על תגובותיך הענייניות לשאלותי בפורום.

שאלות נוספות ברשותך:
    1.אחרי ניתוח להסרת מיומה, מתי המחזור צפוי לחזור ולהפוך "לרגיל" , מבחינת עוצמת הדימום ?
    אני מניחה שלאחר מכן, אחרי תקופה מסויימת, אני אראה שינוי בבדיקות הדם ברמת הברזל וההמוגלובין אחרי סילוק המיומה.
    ( במצבי אני סובלת - לא יכולה לתאם מראש ולתכנן תכניות של שהייה מחוץ לבית, טיולים, מעדיפה להשאר בבית עקב חוסר הנוחות, צמודה למקלחת, מוגבלת מבחינת תפקוד בימי המחזור )
    2. האם ישנו קשר ביו הופעת המיומה למחזור לא סדיר (מאחר בכשבועיים בד"כ) ?
    3. האם שינוי בתזונה / שימוש בתוספים ( המליצו לי על "שיח אברהם " ) עשוי להקל על התסמינים ולהקטין מיומה קיימת?
    4. האם אתה מנתח גם בירושלים?

שוב תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומה ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות...

פרופ' יונה תדיר
    17/08/2009

לאחר ניתוח לכריתת מיומה חוזר המחזור לקדמותו לאחר כ 2-3 חדשים. לעיתים אף דק ולעיתים לאחר מכן, תלוי מה היה מיקום המיומה ומה נעשה בניתוח. לאחר התייצבות כמות הדימום יש לצפות לחזרה הדרגתית של רמות ההמוגלובין וריכוס הברזל. אחד הסימטומים השכיחים למיומה הוא דימום ומה שאת מתארת, אכן, אפייני.

תוספי מזון עשויים לשנות דפוסי דימום ושאו גידול מיומה אך באופן שארינו משמעותי בד"כ.
    אין לי נסיון עם "שיח אברהם", ומחיפוש באינטרנט (לא ממש רציני) ניתן למצוא... מענפיו קולעים סלים, ופירותיו משמשים תבלין. מן הזרעים הפיקו בעבר חומר, שהאמינו כי הוא מפחית את המשיכה המינית.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו